miercuri, aprilie 17, 2024
OPINIIAv. Gheorghe Piperea: Ați mințit, ați mințit, ați mințit

Av. Gheorghe Piperea: Ați mințit, ați mințit, ați mințit

Mă adresez cre(ș)tinilor care se cred formatori de opinie, gardieni ai adevărului oficial și absolut și mâna zeului (pseudo)științei pe Pământ:

Ați mințit în plandemie, ați înfricoșat până la teroare poporul și ați făcut bani de pe urma sărăcirii și nefericirii lumii, obligată să își înghețe libertățile și idealurile în spatele măștii, între patru ziduri, afundată fiind în calculator și segregată.

Ați mințit în război, făcând bani de pe urma reacțiilor terifiate ale lumii care se uita la jocuri pe calculator prezentate de voi ca scene reale ale “teatrului” de război.

Ați mințit în speța Gabriel Resources, manipulând lumea să creadă că altă soluție decât cedarea gratuită a minelor de aur de la Roșia Montană nu-i. Mine care dețin rezerve de peste 140 de miliarde de dolari.

În general, când ați mințit și ați înfricoșat lumea, ați făcut bani.

Zic că e un bun moment să vă uitați un pic mai atent în oglindă și să recunoașteți că a face bani din minciună, manipulare și terorizarea spectatorilor și a cititorilor nu e cea mai onestă cale de a face bani.

Și, ca buni creștini ce (vă prefaceți că) sunteți, zic să începeți donați măcar o parte din acei bani bolnavilor sau descendenților lor care în plandemie nu au avut acces în spitale din cauza manipulărilor voastre, mamelor care probabil au paralizat de frica războiului care ar aduce moartea sau schilodirea copiilor lor și mai ales copiilor depresivi, ajunși să se îndoape cu pastile din cauza distanțării sociale impuse de voi și a pierderii a doi ani din copilărie, totul în trena fărădelegilor impuse cu ajutorul vostru în plandemie.

Hai, nu mai fiți ipocriți. În fața sinelui vostru profund nu vă puteți ascunde la nesfârșit.

Nu de alta, dar:

“A Mea este răzbunarea; Eu voi răsplăti”, zice Domnul.

(Epistola către Romani, 19:12)

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

4 COMENTARII

 1. Se răstește nea Gigi la întreaga planetă a Democrației (că nu România este creatoarea „plandemiei” – nici a Democrației, nici a războaielor democratizatoare de răspândire a păcii și prosperității!) ?

  Descoperă nea Gigi funcționarea Democrației – și cu voce tare, fără frică de reacția populară ?

  Așa mi se pare.

 2. Bine zis!
  Mai trebuia spus despre scumpirea energiei din pix, a devalorizării banilor iarăși din pix…dar după cum spunea Mihai Eminescu în Împărat și Proletar acum 150 de ani „minciuni și fraze-i totul ce statele susține” ar trebui revăzute altele cu cîntec ce pot fi cercetate numai de un grup de oameni, de inițiați, de cumpărați, șantajați: armele nuclare și energia nucleară, sateliții artificiali, microbii îmbolnăvesc, medicamentele vindecă, dinozauri, evoluția…
  Deoarece apar înțelegeri noi, aparatură și mașinării mai bune orice ar trebui revizuit la cinci-zece ani și să se vadă dacă acea părere, lămurire a unui lucru mai rezistă sau nu. Omenirea ar avea de cîștigat, elita, desigur, nu!

 3. Excrocii din aripa populara vor din nou la butoane Alianta electorala o gaselnita de ai salva pe liberali . Ba baeti , lada de istorie nu va mai inghite ? La gunoi ai cu malai mare !

 4. ÎNCEPE CURĂȚENIA DE PRIMĂVARĂ ÎN SECTORUL 5
  sector5.ro › incepe-curatenia-de-primavara-in-sectorul-5

  În Sectorul 4 a început curățenia de primăvară – Primaria Sector 4
  ps4.ro › in-sectorul-4-a-inceput-curatenia-de-primavara

  Curățenia de primăvară a început în Sectorul 3! Șoferii sunt rugați …
  http://www.primarie3.ro › index.php › presa › comunicat › curenia-de-primvar-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE