joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEParlamentul European vrea să impună familiile cu „doi tați” sau „două mame”...

Parlamentul European vrea să impună familiile cu „doi tați” sau „două mame” peste capul României: s-a votat „paternalitatea” la nivelul UE

Parlamentul European a adoptat, joi, un proiect de lege care stipulează că atunci când paternitatea este stabilită de o țară din UE, restul statelor membre o vor recunoaște.

Deși pare cu un scop nobil, acela de a asigura de aceleași drepturi pentru toți copiii, pe tot teritoriul UE, în realitate este un instrument prin care se trece peste autoritatea statelor naționale pentru a le obliga să recunoască, de facto, așa-zisele familii LGBT.

Lege peste capul statelor naționale

Practic, este vorba despre cuplurile de homosexuali și lesbiene care adoptă copii și care nu sunt recunoscute în unele state membre. Este o lege cu dedicație pentru țările care nu recunosc astfel de „părinți”.

Un caz notoriu, recent, a fost în Bulgaria, acolo unde autoritățile au refuzat să emită un certificat de naștere unui copil ce aparține unui cuplu de lesbiene.

Hotărârea, care a fost întărită de decizia Curții Supreme de la Sofia, a fost atacată de lobby-ul LGBT, care l-a dus în fața „forurilor europene”.

Amintim că România nu recunoaște căsătoriile LGBT și nici adopția de copii de aceste persoane.

Politica în acest domeniu era de competența strictă a statelor naționale, iar PE a găsit metoda pentru a trece peste acestea.

De altfel, statele membre vor avea opțiunea de a nu recunoaște paternitatea în cazul în care aceasta este vădit incompatibilă cu politica lor publică, doar în cazuri strict definite. Fiecare caz va trebui să fie analizat în mod individual pentru a se asigura că nu există discriminare, de exemplu, împotriva copiilor cu părinți de același sex, precizează eurodeputații.

Parlamentul European = Parlamentul LGBT

De asemenea, deputații europeni au aprobat introducerea certificatului european de paternitate și maternitate, menit să reducă birocrația și să faciliteze recunoașterea parentalității în UE. Deși nu va înlocui documentele naționale, acesta poate fi folosit în locul lor și va fi accesibil în toate limbile UE și în format electronic.

Decizia Parlamentului European vine în contextul în care ieri, 11 aprilie, aceiași oameni au votat pentru introducerea unui așa zis „drept la avort” în carta drepturilor fundamentale ale UE.

Mai mult, în aceeași rezoluție s-a menționat sprijinul pentru introducerea educației sexuale „cuprinzătoare și adecvată vârstei”.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

 1. Nene Ursane,

  Să-i trimită cineva și istoricului Ivan video-ul cu Sahra Wagenknecht tunând în Parlamentul European:

  „Ihr Gesetz macht Eltern und Kinder zu Versuchskaninchen der Pharmaindustrie”

  https://www.youtube.com/watch?v=xxMllVtVZ_o

  SW se îmbracă adesea în roșu, ca să o identifice democrați precum d-na Ivan mai bine (drept fiind aproximativ radicală).

  Spre deosebire de dvs., un respectabil om al Dreptei, radicala SW (care și-a făcut partid mai radical decât „Die Linke” și l-a botezat cu propriul nume – Uniunea Sahra Wagenknecht, prescurtat BSW) a indicat, perfid, și beneficiarii economici ai legii:

  Industria Farmaceutică (și publicitarii săi).

  P.S.

  SW spune că, potrivit legii, dacă e război, nu îți mai poți alege „genul”.

  • E.T. băete, ce zici tu nu are sens.

   Știe toată Germania că Sara Wagenknecht e considerată o trădătoare de către stânga culturală pentru că este contra sexualismului și a migraționismului.

   ce zici tu nu afectează cu nimic articolul, ești doar un gică contra care vrea să se dea deștept.

   o tot dai pe lângă subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE