luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Av. Gabriel Zbârcea: Sunt foarte supărat când noi vorbim mai...

VIDEO | Av. Gabriel Zbârcea: Sunt foarte supărat când noi vorbim mai rău de țara noastră decât oricine. Viitorul sună mai bine în România decât în alte părți

Avocatul Gabriel Zbârcea, managing partner la una dintre cele mai bune case de avocatură din România, Zbârcea, Țuca și Asociații, se declară încrezător în viitorul țării noastre.

Într-o discuție cu prietenul și avocatul Florentin Țuca, la podcastul „Pe drept cuvânt”,  Zbârcea a declarat că el crede într-o Europă a națiunilor, fiind naționalist și suveranist.

Zbârcea s-a declarat supărat că românii își vorbesc de rău țara, despre care spune că nu este mai coruptă decât alte țări europene.

„Eu sunt un naționalist și un suveranist. Eu am crezut întotdeauna într-o Europă a națiunilor. România mea este o țară superbă, cu oameni foarte inventivi, dar și multe cozi de topor.

Sunt foarte supărat când noi vorbim mai rău de țara noastră decât oricine. Străinii vorbesc mai frumos de țara noastră decât noi.

Este o țară foarte frumoasă, cu un potențial foarte mare, în care cred în continuare.

România nu este o țară mai coruptă decât alte țări europene. E o țară care este încă departe de a fi atinsă de toate tarele unor societăți profund progresiste.

Îmi place Bucureștiul, mă simt ca acasă. Îmi place marea mea, îmi place marea mea, pentru că e sărată și are un miros aparte. Îmi place marea noastră pentru că o putem mirosi din mașină de când deschidem geamurile și sunt puține mări pe care le poți mirosi din mașină.

Îmi place muntele nostru, după cum știi, avem o căsuță într-un colț de rai din Bucegi. Îmi place Bucovina, o experiență fantastică.

Viitorul sună mai bine în România decât în alte părți. Noi suntem mai feriți de multe lucruri care nu dorim să se întâmple cu copiii noștri. Așa cum suntem noi, mai conservatori, mai retrograzi, suntem oarecum mai feriți decât alte țări.

Mi-e frică de ceea ce înseamnă AI, mi-e teamă de rolul mașinii în viitor și de mai puțina socializare a oamenilor, de puțina prietenie, empatie. Ține de fiecare noi, depinde de fiecare dintre noi, cât ne putem apăra”, a spus el, în cadrul podcastului „Pe drept cuvânt”.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate