vineri, martie 1, 2024
ACTUALITATEAustria renunță abia de la 1 iunie la obligativitatea purtării măștii în...

Austria renunță abia de la 1 iunie la obligativitatea purtării măștii în mijloacele de transport în comun, în supermarketuri și alte spații publice

Austria urmează să relaxeze de la 1 iunie reglementările privind purtarea măștilor, impuse pentru a contracara pandemia de Covid-19, a anunțat marți, la Viena, ministrul Sănătății, Johannes Rauch, potrivit DPA, citat de Agerpres.

Obligativitatea în vigoare în prezent de a purta mască FFP-2 în mijloacele de transport public și în supermarketuri urmează să fie ridicată provizoriu pentru trei luni pe perioada verii, a precizat Rauch. Purtarea măștii va continua să fie obligatorie în spitale și centrele pentru bătrâni.

„Pandemia ne oferă în prezent o pauză”, a spus Rauch. Oficialul a menționat rata de incidența pe șapte zile de doar 230 de noi infectări la 100.000 de rezidenți. Ministrul Sănătății a subliniat că se așteaptă ca purtarea măștii să fie obligatorie din nou în cazul în care numărul infectărilor va crește în toamnă așa cum se anticipează.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Obligativitatea vaccinării împotriva Covid-19 este în continuare suspendată, așa cum a anunțat ministrul pentru Constituție, Karoline Edtstadler. La începutul anului, parlamentul austriac a adoptat o lege privind obligativitatea vaccinării, dar care nu a fost implementată.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Zeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Majoritatea țărilor europene au eliminat complet restricțiile legate de pandemie, între care se numără și România, care a renunțat la starea de alertă.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE