ACTUALITATEAustria renunță abia de la 1 iunie la obligativitatea purtării măștii în...

Austria renunță abia de la 1 iunie la obligativitatea purtării măștii în mijloacele de transport în comun, în supermarketuri și alte spații publice

Austria urmează să relaxeze de la 1 iunie reglementările privind purtarea măștilor, impuse pentru a contracara pandemia de Covid-19, a anunțat marți, la Viena, ministrul Sănătății, Johannes Rauch, potrivit DPA, citat de Agerpres.

Obligativitatea în vigoare în prezent de a purta mască FFP-2 în mijloacele de transport public și în supermarketuri urmează să fie ridicată provizoriu pentru trei luni pe perioada verii, a precizat Rauch. Purtarea măștii va continua să fie obligatorie în spitale și centrele pentru bătrâni.

„Pandemia ne oferă în prezent o pauză”, a spus Rauch. Oficialul a menționat rata de incidența pe șapte zile de doar 230 de noi infectări la 100.000 de rezidenți. Ministrul Sănătății a subliniat că se așteaptă ca purtarea măștii să fie obligatorie din nou în cazul în care numărul infectărilor va crește în toamnă așa cum se anticipează.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Obligativitatea vaccinării împotriva Covid-19 este în continuare suspendată, așa cum a anunțat ministrul pentru Constituție, Karoline Edtstadler. La începutul anului, parlamentul austriac a adoptat o lege privind obligativitatea vaccinării, dar care nu a fost implementată.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Zeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Majoritatea țărilor europene au eliminat complet restricțiile legate de pandemie, între care se numără și România, care a renunțat la starea de alertă.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...