vineri, aprilie 12, 2024
ACTUALITATEAUR protestează în fața CNA

AUR protestează în fața CNA

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) condamnă cu fermitate atitudinea ostilă a Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) care vizează postul Realitatea PLUS privind difuzarea materialelor referitoare la Campania “Caravana România Suverană și Spitalul Mobil AUR”, organizată în parteneriat cu ONG-ul “Medici pentru satele țării” și anunță un protest, informează un comunicat de presă.

AUR spune că proiectul său, Caravana Medicală, nu are un scop electoral, ci unul utilitar, pentru că până în acest moment 8.588 de pacienți a fost facilitarea accesului la servicii medicale

„Caravana nu are un scop electoral, ci reprezintă respectarea unei promisiuni. Mai mult, această inițiativă este menită să aducă un real sprijin și beneficii românilor.

Este regretabil faptul că CNA a ales să interpreteze această campanie ca pe o încălcare a regulilor audiovizuale, în loc să recunoască eforturile de a aduce în atenția publicului un demers social care urmărește facilitarea accesului la servicii medicale gratuite celor pentru care se face dificil. Considerăm că instituțiile, transformate peste noapte într-unele de forță, ale statului paralel vor să interzică tot ce este bun în România”, a susținut președintele AUR, George Simion

Astfel, marți, 7 noiembrie, membrii și simpatizanții AUR vor demonstra pașnic în fața sediului Consiliului Național al Audiovizualului, începând cu ora 08:00.

Decizia AUR vine în contextul în care CNA are pe agenda ședinței de marți discutarea unui raport de monitorizare pe tema „Realitatea Plus – material audiovizual Spitalul mobil AUR- difuzat în perioada 25.10 – 05 .11.2023”.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Membrii CNA trebuie judecati si condamnati pentru complicitate si instigare la crima din timpul pandemiei. Justitia trebuie sa-si faca treaba pentru ca de acea au salarii enorme.

    • Pe scurt: intr-o alta tara doctorii cenzurati in pandemie au dat in judecata companiile media care i-au cenzurat pe motive ca is “anti-vax” si propaga dezinformare. Si au nimenrit un Judecator cu capul pe umeri care analizand probele a spus :Cum isi permite o televiziune sa cenzureze un DOCTOR care a facut o scoala in privinta asta. Tu ca si televiziune nu ai cum sa te contrazici cu un DOCTOR.
      Intr-un final televiziunile au recunoscut ca au facut totul la comanda GUVERNULUI.

      Deci Nicule cine vrei sa ii judece ? justitia noastra politica?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE