duminică, iunie 16, 2024
ACTUALITATEAUR acuză presa că muta atenția de la strategia națională de vaccinare...

AUR acuză presa că muta atenția de la strategia națională de vaccinare către „un circ mediatic”

Partidul AUR afirmă că protestul împotriva vaccinării obligatorii a fost organizat de „reprezentanți ai societății civile” și că formațiunea s-a alăturat acestui demers, informează un comunicat de presă.

Cei de la AUR acuză mass-media că vor să deturneze atenția publicului de la Strategia Națională de Vaccinare prin transformarea protestelor în „circ mediatic”.

„Alianța pentru Unirea Românilor s-a alăturat astăzi unei acțiuni civice de protest organizată de reprezentanți ai societății civile. În cadrul acestei manifestații la care au luat parte membri ai mai multor organizații civice, precum și oameni simpli, am subliniat că suntem împotriva vaccinării obligatorii, atât acum, cât și pe viitor.

Protestul din fața Ministerului Sănătății a avut loc ca urmare a îngrijorărilor legitime exprimate în spațiul public cu privire la Strategia Națională de Vaccinare.

Încercarea de denigrare a protestului AUR este încă o dovadă a faptului că se dorește mutarea atenției de la o temă care a generat o îngrijorare în rândul societății românești înspre un circ mediatic”, se arată într-un comunicat de presă.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Press-tituatele de la televiziuni și ziare au misiunea de a deturna dezbaterea de pe fond pe efecte de suprafață, pentru asta au primit șpagă de la guvern, ambasade și ONG-uri.

    În realitate Guvernul are directive de sus, de la OMS, UE, Ambasada SUA etc să inchidă jocul, să construiască o legislație represivă pentru ca libertatea poporului din pandemie să NU mai fie posibilă, ci să fim executați in bloc la următoarea așa zisă „pandemie” care va fi declarată cu siguranță de OMS, această clică de planificatori globaliști finanțați de China, SUA, Bill Gates , ONU și UE.

    toate măsurile sunt liberticide și intăresc puterea discreționară a guvernului asupra populației, in aplauzele lichelelor de driapta gen Caconschi, Cacaleologu și Cacahagi care discută de stegarul dac în loc să vadă pe documentul oficial măsurile anti-constituționale care vor să suspende drepturi naturale pentru categoriile care nu vor accepta ințeparea cu diverse seruri dubioase, la grămadă, in așa zisa „vaccinare de-a lungul intregii vieți” – exact cum râdeam noi de ei in pandemie că vor trebui să se ințepe toată viața pentru orice pocărie și ei ne acuzau că suntem conspiraționiști. Păi uite pe document, abonament Pfizer pe viață fără de care o să fim decăzuți din drepturile noastre umane, ei liberalii care apără cică drepturile omului!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE