vineri, iulie 19, 2024
ACTUALITATEAUR a lansat campania „Patrioți în Europa”: candidații la europarlamentare vor merge...

AUR a lansat campania „Patrioți în Europa”: candidații la europarlamentare vor merge în fiecare județ al țării

Partidul AUR a lansat campania „Patrioți în Europa” prin care își trimite candidații la alegerile europarlamentare în fiecare județ al țării, pentru a sta de vorbă cu cetățenii, informează un comunicat de presă al formațiunii.

„Caravana “Patrioți în Europa” și-a început drumul printr-un periplu prin piețele agro-alimentare din capitală. Candidații AUR pentru Parlamentul European au subliniat în interacțiunea cu bucureștenii importanța sprijinirii producătorilor români și a economiei locale, cu un mesaj clar: “Cumpără de la români”.

„Pornim caravana “Patrioți în Europa” de aici din Piața Victoriei, din fața Guvernului, și mergem prin toate piețele agro-alimentare din București cu mesajul “cumpără de la români”. Pornim de aici cu candidații AUR la europarlamentare, care o să meargă în următoarea lună prin toată țara, în toate județele. Pornim din Capitală și ajungem în toată țara. Dumnezeu să ne ajute!”, a declarat George Simion, Președintele AUR.

Candidații AUR la alegerile europarlamentare vor parcurge, în următoarele săptămâni, toate județele din România. Astfel, Caravana “Patrioți în Europa” se va afla joi, 2 noiembrie, în județul Prahova, urmând ca vineri, 3 noiembrie, să fie în județul Buzău. Candidații AUR îi vor asculta pe români și le vor răspunde la toate întrebările.

Vrem să înțelegem mai bine nevoile fiecărei comunități în parte pentru a ne asigura că interesele lor sunt reprezentate în mod adecvat în Parlamentul European. Cu acest prilej le vom oferi românilor mai multe informații despre viziunea și propunerile noastre pentru viitorul României și al Uniunii Europene.

AUR își manifestă angajamentul ferm față de România și față de cetățenii săi, iar Caravana “Patrioți în Europa” este o dovadă clară a determinării de a lupta pentru interesele și valorile românești în cadrul Uniunii Europene”, sună comunicatul AUR.

Lista candidaților AUR la europarlamentare a fost anunțată încă de pe 22 iulie și poate fi consultată aici.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Patrioți, sau alți… patrihoți? Așa au pornit și alții, dar s-au dovedit doar niște egoiști lacomi și puși pe îmbogățire! Sincer, nu am încredere în ei…

  2. Abia aștept să-i văd pe viitori euro-parlamentari AUR cum o să-i convingă pe colegii lor din grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni să nu mai voteze împotriva României, de exemplu împotriva aderării României la Schengen.

    De fiecare dată când Parlamentul European a votat rezoluții in sprijinul aderării României la Schengen marea majoritate a voturilor împotriva României au venit de la acest grup al Conservatorilor urmate de voturile grupului Popularilor și câteva de la grupul Renew. Singurii care au votat în unanimitate în favoarea aderării României la Schengen au fost cei din grupul Socialiștilor, fie că ne place, fie că nu. Știu acele rezoluții votate sunt apă de ploaie, după cum s-a văzut în Consiliul European, acolo unde se iau cu adevărat decizii. Totuși, la nivel de percepție și imagine nu dă bine ca grupul din care faci parte să voteze împotriva țării tale.

    În mod normal AUR o să se alăture grupului Conservatorilor, dar nu-i exclus să-i vedem chiar și la Populari (PPE). Chiar George Simion a confirmat că sunt discuții și cu cei din PPE.

    PPE-ul în dorința de a-și menține hegemonia asupra Parlamentului și Comisiei Europene nu v-a ezita să se asocieze cu “extremiștii și populiștii” în condițiile în care știu și ei că cel mai mare partid românesc din PPE, adică PNL riscă să iasă chiar pe locul 4 în urma USR-ului la europarlamentarele de anul viitor.

    PPE-ul a anunțat deja că o să-și țină congresul european la București în martie anul viitor. Dacă AUR decide să se alăture PPE-ului să vedem ce presiuni o să facă George Simion sau Cris Terheș asupra lui Karl Nehammer. Nehammer care în calitate de președinte al celui mai mare partid austriac, OVP, evident membru al PPE dar și de cancelar nu ar trebui să lipsească de la congresul PPE de la București. Că rezultatul “presiunilor” guralivului Rareș Bogdan care se dă prieten apropiat cu seful PPE, Manfred Webber, s-au văzut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE