ACTUALITATEAsociația „Neamunit” anunță lansarea platformei civice „Liga pentru Deșteptarea României”

Asociația „Neamunit” anunță lansarea platformei civice „Liga pentru Deșteptarea României”

Asociația „Neamunit” anunță lansarea oficială a platformei „Liga pentru Deșteptarea României”, informează un comunicat de presă. Evenimentul se va petrece în cadrul unei conferințe de presă desfășurate la Cercul Militar din Brașov, sâmbătă 26 iunie de la ora 16:00.

„Punctul central al viitoarei platforme civice este reprezentat de “Manifestul pentru Deșteptarea României” – document creat și lansat în spațiul public de către Asociația Neamunit pe 21 decembrie 2021, la 32 de ani de la Revoluție.

Obiectivul principal al platformei civice “Liga pentru Deșteptarea României” este acela de a susține și a promova în societatea românească o viziune comună asupra viitorului României pe termen lung, pornind de la reperele de bază descrise detaliat în documentul „Manifestul pentru Deșteptarea României”.

Asociatia NEAMUNIT este o organizație neguvernamentală, care există oficial din anul 2013 si are la activ până acum peste 500 de acțiuni în societatea civilă din România. Scopul primordial al Asociației este, conform statutului – „redeșteptarea conștiinței naționale, civice și morale a românilor de pretutindeni” ”, sună comunicatul.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. Doamne ajuta!

    mai putini George Simioni si cei dupa chipul lui si mai multi Claudiu Tarziu, Lavric, Andrusceac, Badescu, Platon, Surulescu, Neamtu, Baltasiu, Grajdeanu, poate chiar si Chitic, Piperea, Silvian Emanuel Man…etc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate