joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEAsociația „Neamunit” anunță lansarea platformei civice „Liga pentru Deșteptarea României”

Asociația „Neamunit” anunță lansarea platformei civice „Liga pentru Deșteptarea României”

Asociația „Neamunit” anunță lansarea oficială a platformei „Liga pentru Deșteptarea României”, informează un comunicat de presă. Evenimentul se va petrece în cadrul unei conferințe de presă desfășurate la Cercul Militar din Brașov, sâmbătă 26 iunie de la ora 16:00.

„Punctul central al viitoarei platforme civice este reprezentat de “Manifestul pentru Deșteptarea României” – document creat și lansat în spațiul public de către Asociația Neamunit pe 21 decembrie 2021, la 32 de ani de la Revoluție.

Obiectivul principal al platformei civice “Liga pentru Deșteptarea României” este acela de a susține și a promova în societatea românească o viziune comună asupra viitorului României pe termen lung, pornind de la reperele de bază descrise detaliat în documentul „Manifestul pentru Deșteptarea României”.

Asociatia NEAMUNIT este o organizație neguvernamentală, care există oficial din anul 2013 si are la activ până acum peste 500 de acțiuni în societatea civilă din România. Scopul primordial al Asociației este, conform statutului – „redeșteptarea conștiinței naționale, civice și morale a românilor de pretutindeni” ”, sună comunicatul.

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Doamne ajuta!

    mai putini George Simioni si cei dupa chipul lui si mai multi Claudiu Tarziu, Lavric, Andrusceac, Badescu, Platon, Surulescu, Neamtu, Baltasiu, Grajdeanu, poate chiar si Chitic, Piperea, Silvian Emanuel Man…etc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE