sâmbătă, aprilie 13, 2024
ACTUALITATEAsociația 21 decembrie a organizat un protest în fața Ambasadei Rusiei la...

Asociația 21 decembrie a organizat un protest în fața Ambasadei Rusiei la București: S-a cerut ca NATO să închidă spațiul aerian al Ucrainei, printre altele | VIDEO

Aproximativ 100 de persoane au protestat, duminică, în fața Ambasadei Federației Ruse la Bucureşti împotriva războiului din Ucraina, potrivit Agerpres.

Manifestanţii au afişat pancarte cu mesaje precum „Russians, stop the war!”, „Stop Putin! Stop war!”, „Ruşilor, opriţi războiul!”, „Putin asasin”, iar unii dintre ei au venit la protest cu steagul Ucrainei.

Participanţii au scandat „Putin terorist!”, „Putin criminal!”, „Ucraina!”, „Putin, stop the war!”, „NATO, close the sky! (NATO închide cerul)”, „NATO, stop Putin!”, „Putin ocupant!”, „Putin criminal!”, „Putin fascist!”.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău cartea „Ghidul incorect politic despre anii ’60” de J. Leaf și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Ideea de a „închide cerul” Ucrainei reprezintă de fapt instaurarea unei zone de interdicție aeriană asupra acestei țări, de către avioanele NATO. Aceasta ar însemna că ar trebui doborâte avioanele rusești care ar refuza să se retragă. NATO a anunțat că nu va instaura o astfel de măsură.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Estonia, stat membru NATO, a votat în Parlament pentru un „no-fly zone” peste Ucraina.

Câțiva copii au scris cu creta pe asfalt mesaje împotriva războiului din Ucraina.

Protestul a fost organizat de Asociaţia „21 Decembrie 1989″.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. Asociatia aceasta de asa zisi revolutionari (o fi fost si Doru Mărieș printre ei ?) ar face mai bine daca ar milita pentru demolarea celor doua monumente dedicate pilotilor americani care, la 4.04.1944 pentru gloria Americii au omorat 3000 de bucuresteni, civili, pasnici si fara aparare si ridicarea in locul acestor asa-zise monumente a unor troite in memoria celor ucisi spre gloria USA. Nu stiu sa fi vazut prin Germania monumente dedicate celor care au ras Dresda si alte orase sau in Japonia celor care au ras Hiroshima si Nagasaki. Dar in colonia Romania condusa numai de cozi de topor se poate orice.

    • ”Asociații” lumii doresc pacea…Așa au protestat și în fața ambasadei amerikane pentru Iugoslavia (Serbia), Irak, Libia, Siria, Afganistan etc…etc….etc… Sau nu?! Brusc toți sunt iubitori de pace. La un semn….Prostia și ipocrizia nu au limite și nici vreun pic de bun-simț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE