duminică, februarie 5, 2023
ACTUALITATEArmata israeliană efectuează exerciții militare în România

Armata israeliană efectuează exerciții militare în România

Forțele Aeriene israeliene au anunțat că efectuează exerciții militare pe teritoriul României, pentru optimizarea misiunilor de transport aerian în special la altitudini joase și pe timp de noapte, informează Mediafax, citat de Rost.

Forțele Aeriene israeliene au anunțat că mai multe aeronave au fost trimise în România pentru exercițiul denumit „Cer Albastru” („Blue Sky”). La exercițiu participă avioane militare de transport C-130 și C-130J ale escadrilelor 131 și 103, de la Baza aeriană Nevatim, situată în apropierea orașului Beersheba, conform unui comunicat al Forțelor Aeriene israeliene.

În cadrul exercițiului din România, piloții israelieni vor efectua zboruri la joasă altitudine în zone cu care nu sunt familiarizați și vor simula aterizări „în diverse scenarii”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Eseuri antiromantice, de Irving Babbitt, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Antrenamentele în România reprezintă o oportunitate de a ne provoca pe noi înșine, de a ne îmbunătăți abilitățile și a deveni mai puternici dincolo de frontierele Israelului, a declarat, conform cotidianului The Times of Israel, generalul de brigadă Gilad Keinan, comandantul Bazei aeriene israeliene Nevatim.

„Este un exercițiu important și semnificativ pentru capabilitățile de transport aerian greu și pentru Forțele Aeriene israeliene, pentru a consolida capabilitățile aeriene și competențele
personalului”, a subliniat oficialul militar israelian.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. Din cate stiu Israelul nu face parte din NATO.
    Orice zbor, civil sau militar , ale unei alte tari in spatiul aerian al Romanie se poate face doar in baza unui acord. Presupun ca avem acorduri pentru zboruri civile cu aproape orice tara din lume, dar nu stiu daca exista cu Israelul acorduri pentru zboruri militare.
    Pe ce baza juridica se fac zboruri ale armatei israeliene in Romania ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate