ACTUALITATEArhiepiscopia Sucevei dezminte faptul că ÎPS Calinic ar fi „internat cu formă...

Arhiepiscopia Sucevei dezminte faptul că ÎPS Calinic ar fi „internat cu formă gravă” din cauza Covid

Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților dezminte informațiile conform cărora ÎPS Calinic ar fi „internat cu forma gravă” a Covid-19.

De asemenea, Arhiepiscopia precizează că ierarhul nu a fost spitalizat și nici nu are o formă gravă.

„În urma apariției unor informații în spațiul public privind starea de sănătate a Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, facem următoarele precizări:

– La acest moment, Înaltpreasfințitul Părinte Calinic nu este spitalizat, ci urmează un tratament medical și proceduri specifice după ce a fost diagnosticat și tratat corespunzător în urma contactării virusului Covid-19; precizăm totodată că Înaltpreasfinția Sa nu a fost niciodată intubat sau într-o stare gravă.

– Înaltpreasfinția Sa mulțumește respectuos tuturor celor care l-au susținut cu rugăciunile: monahi si monahii, preoți, credincioși și credincioase, tineri și bătrâni, elevi și studenți, în această perioadă dificilă.

Dumnezeu să ne aibă în sfânta Lui pază!”, sună comunicatul Arhiepiscopiei.

Reacția vine după ce mai multe instituții media, precum Ziare.com, Antena 3 sau Realitatea TV, au anunțat că ÎPS Calinic ar fi internat „cu forma gravă” a bolii.

Această știre vine după ce acum puțin timp, Schitul Prodromu a fost nevoit să nege vehement „informațiile” care dădeau un adevărat focar de Covid la Muntele Athos.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate