ACTUALITATEAnunțul despre donarea unui laborator de fizică pentru un liceu a făcut...

Anunțul despre donarea unui laborator de fizică pentru un liceu a făcut înconjurul internetului românesc

Anunțul unui român privind donarea unui laborator de fizică, echipat complet, pentru un liceu din țară a făcut deja furori pe internet, fiind distribuit deja de peste 23.000 de ori.

Numele donatorului: Cristian Stănescu

„Donez un laborator întreg de fizică oricărui liceu care îmi poate face dovada că are un cadru didactic de specialitate cu adevărat pasionat. 30 de surse reglabile de lab, 8 voltmetre, 7 surse cvadruple, osciloscop, balanțe, truse calorimetrie, mase etalon, kituri de electronică, de mecanică etc. Nu sunt noi, dar sunt utilizabile oricărui profesor care nu vrea să lase știința să moară în țara asta!”, sună mesajul său.

Conform comentariilor de la postare, mai multe licee din țară s-au înscris deja.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...