ACTUALITATECancelarul german, Angela Merkel: Restricțiile împotriva pandemiei mi-au amintit de perioada RDG-ului...

Cancelarul german, Angela Merkel: Restricțiile împotriva pandemiei mi-au amintit de perioada RDG-ului sub jugul comunist

Cancelarul german, Angela Merkel, a mărturisit, vineri, că restricțiile împotriva pandemiei au avut efect si asupra ei, amintindu-i de de viața sa din Republica Democrată Germania, sub jugul comunist, transmite LCI, citat de SmartRadio.

Angela Merkel a mărturisit că anul acesta, dificil din punct de vedere al sănătății și libertăților, i-a amintit de anii petrecuti în Germania de Est, înainte de reunificare.

„Au fost momente dificile când a trebuit să le spun oamenilor că nu pot circula pe străzi decât câte ​​doi sau în grupuri care locuiesc în aceeași casă, că nu se poate ține nicio demonstrație, ca nepoții nu-și mai pot vizita bunicii în casele de bătrâni ”, a spus Angela Merkel, adăugând: „Mi-am adus aminte de copilăria și tinerețea mea în această perioadă de izolare”.

Sâmbătă, 3 octombrie, Germania sărbătorește 30 de ani de la reunificare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite