ȘTIRICancelarul german, Angela Merkel: Restricțiile împotriva pandemiei mi-au amintit de perioada RDG-ului...

Cancelarul german, Angela Merkel: Restricțiile împotriva pandemiei mi-au amintit de perioada RDG-ului sub jugul comunist

Cancelarul german, Angela Merkel, a mărturisit, vineri, că restricțiile împotriva pandemiei au avut efect si asupra ei, amintindu-i de de viața sa din Republica Democrată Germania, sub jugul comunist, transmite LCI, citat de SmartRadio.

Angela Merkel a mărturisit că anul acesta, dificil din punct de vedere al sănătății și libertăților, i-a amintit de anii petrecuti în Germania de Est, înainte de reunificare.

„Au fost momente dificile când a trebuit să le spun oamenilor că nu pot circula pe străzi decât câte ​​doi sau în grupuri care locuiesc în aceeași casă, că nu se poate ține nicio demonstrație, ca nepoții nu-și mai pot vizita bunicii în casele de bătrâni ”, a spus Angela Merkel, adăugând: „Mi-am adus aminte de copilăria și tinerețea mea în această perioadă de izolare”.

Sâmbătă, 3 octombrie, Germania sărbătorește 30 de ani de la reunificare.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate