ACTUALITATEAndrei Caramitru (USR) face liste negre cu persoane și instituții care trebuie...

Andrei Caramitru (USR) face liste negre cu persoane și instituții care trebuie „curățate”: „BOR și Academia colcăie de kaghebiști”

Andrei Caramitru, membru important în conducerea USR, a întocmit o listă pentru „marea curățenie” cu oameni și instituții care „trebuie scoși din joc”.

Conform strategului USR, oamenii de pe lista sa „sunt cei mai periculoși pentru statul român”. Printre numele nominalizate de Caramitru se numără Președintele Curții Constituționale, Valer Dorneanu, Avocatul Poporului Renate Weber, Președintele CSM, Lia Savonea, dar și politicieni precum Călin Popescu Tăriceanu, Victor Ponta sau Gabriel Firea.

Nici oamenii de afaceri nu scapă: Ioan Nicolae, Dan Voiculescu, Sebastian Ghiță sunt și ei nominalizați pentru „curățenie”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

USR-istul propune confiscarea trustului media deținut de Dan Voiculescu și vândut  „la un operator media serios și independent (de exemplu la Digi sau Orange sau Vodafone)”.

Fostul șef al SIE, Silviu Predoiu este și el pe lista neagră, precum și fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie. Partidele PER și AUR, trebuie și ele „scoase din joc”, zice USR-istul.

Biserica Ortodoxă Română și Academia Română nu trebuie încă, eliminate, dar trebuie „ izolați și sa devină gradual total irelevanți. Statul sa le dea bani DOAR dacă elimină total aberațiile anti-occidentale de la ei. Dacă nu – sa fie sufocați financiar”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media

„MAREA CURATENIE – care sunt prioritățile
Cine sunt cei mai periculoși oameni pentru statul român? Sunt cei care luptă contra integrării noastre cu UE și NATO/SUA, și care au resurse sau poziții prin care pot sa facă mult rău. Ce fac ei – de fapt la ordinul Kremlin-ului – este trădare. Și trebuie scoși din joc. Arestați pentru furturile pe care le-au făcut, eliminați din orice schema de putere posibila atât acum dar și după 2024, averile confiscate prin legea noua trecută in parlament. E esențial asta in contextul foarte complicat geopolitic de acum.
Lista de persoane și grupări cheie este următoarea. Sunt vreo 12 plus câteva organizații și grupări. Nu e mult și nu e foarte complicat sa fie scoși din joc.
Cei cu funcții și influență in sistemul de stat :
– Dorneanu. E de departe cel mai periculos. Trebuie rapid după alegeri făcută reforma CCR (pe schema propusă de Liviu Avram) și presat sa plece din funcție
– Weber. Aici e mai simplu de scăpat de ea – următorul parlament poate sa o demită ușor
– Savonea – ea controlează rețelele de corupție din justiție. Ea e cheia răului de acolo. Plus Vanghelie care înțeleg ca este legătura dintre Savonea și interlopii/corupții care finanțează atacul împotriva justiției.
Mogulii media și afaceriștii mari:
– Voiculescu. Aici trebuie acționat cu noua lege a recuperării extinse. Grupul lui media sa fie preluat de stat in contul banilor care trebuie recuperați de la el și vândut la un operator media serios și independent (de exemplu la Digi sau Orange sau Vodafone)
– Ghiță. Trebuie doar adus in țara și închis, și să se închidă RTV care oricum nu are cum sa funcționeze fără banii negri băgați acolo.
– Gușă. Trebuie eliminat din structura realitatea TV și sa aibă influența neutralizată
– Ioan Nicolae – care are legături profunde cu Gazprom, folosit de ei ca sa crestem dependența energetică fata de Rusia (prin fabricile de îngrășăminte care necesita volume uriașe de gaze)
Politicienii:
– Tăriceanu (Parlamentul următor sa voteze ridicarea imunității și ajunge fix lângă Dragnea rapid, la ce dosare de corupție are)
– Ponta
– Fostul șef SIE, Silviu Predoiu, acum in partidul lui Ponta și marele combinator din spatele lui Ponta și Tăriceanu. Nu știu ce se poate face cu ăsta – însă e un trădător de ultima speță
– Firea (e extrem de periculoasă, la cât de tupeista e și la ce legături subterane are – poate prelua in viitor PSD și sa ajungem mai rău decât in epoca Dragnea). E un pericol mare și trebuie scoasă din joc ACUM, sa nu între in parlament și sa ajungă rapid lângă Dragnea pentru tot furtul din PMB
– Gruparea dragnistă care e acum in PER ( însă nu cred ca vor intra in parlament, ceea ce e bine). Plus micro-partidul AUR (care sigur rămâne pe afară, și e bine asta). E foarte important deocamdată sa NU intre in Parlament
Zonele de influența și presiune anti-occident și pro-Rusia – in special BOR și Academia. Acolo colcăie de kaghebiști. Trebuie izolați și sa devină gradual total irelevanți. Statul sa le dea bani DOAR dacă elimină total aberațiile anti-occidentale de la ei. Dacă nu – sa fie sufocați financiar. Că funcționează parazitar pe banii din bugetul statului. E foarte important asta.
Păstrați lista asta. Eu cred ca o sa vedem ca se întâmpla o buna parte din ce scriu eu aici. Ca va fi un desant clar SUA / UE / Kovesi ca sa stabilizeze România nu doar pe termen scurt dar și in perspectiva 2024-2030. Și nu poate fi stabilizat nimic cât timp încă funcționează lista asta”, a scris Caramitru.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate