ACTUALITATEAlegeri parlamentare 2020. Scor uluitor în Italia pentru AUR, unde peste 36,16...

Alegeri parlamentare 2020. Scor uluitor în Italia pentru AUR, unde peste 36,16 % dintre români au votat cu această formațiune politică. AUR este pe locul 2 în Spania și Franța

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a obținut 36,16% în Italia, potrivit rezultatelor în urma numărării a 97,58% din voturile totale fiind clasat pe locul 1, anunță Digi24.

Tot pe primul loc s-a situat și în opțiunea alegătorilor din Cipru, cu 36,71%, după numărarea a 99% din voturile totale.

AUR s-a situat pe locul 2 în Franța, 25,87% din voturi, după numărarea a 95,86% din voturile totale.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Pe același loc a fost și în Spania, unde a obținut 26,73% din voturi, după numărarea a 93,13% din voturile totale.

După cum a relatat R3Media, în cele 748 de secții de votare organizate în străinătate au votat 265.490 de români, cea mai mare prezență fiind înregistrată în Italia, Republica Moldova și Spania.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate