ACTUALITATEAfirmație șocantă: Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății, ar fi pastor neoprotestant

Afirmație șocantă: Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății, ar fi pastor neoprotestant

Dorin Iacob, fost consilier al primului director al Serviciului Român de Informații (SRI), a afirmat în cadrul unei emisiuni de la Realitatea TV că Vlad Voiculescu ar fi pastor neoprotestant.

Până acum, nu există o confirmare sau infirmare din partea lui Voiculescu.

Dorin Iacob este invitatul permanent al emisiunii „Culisele statului paralel” de la Realitatea TV. Conform Ziua News, Iacob a fost consilierul lui Virgil Măgureanu, cât acesta a condus SRI.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

După ce Partidul Național Român – fondat de Măgureanu – a fuzionat prin absorbție cu PD-ul lui Traian Băsescu în 2001, Dorin Iacob a devenit secretar executiv al PD și tot „consilier-mână dreaptă”, dar al lui Traian Băsescu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

4 COMENTARII

  1. Lasă-mă să ghicesc: în capul vostru neoprotestanții nu sînt creștini? Bravo! Fix de altă divizare era nevoie, de data asta între creștini! Poate vă plac mai mault islamiștii…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...