duminică, aprilie 21, 2024
ACTUALITATEAfirmație șocantă: Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății, ar fi pastor neoprotestant

Afirmație șocantă: Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății, ar fi pastor neoprotestant

Dorin Iacob, fost consilier al primului director al Serviciului Român de Informații (SRI), a afirmat în cadrul unei emisiuni de la Realitatea TV că Vlad Voiculescu ar fi pastor neoprotestant.

Până acum, nu există o confirmare sau infirmare din partea lui Voiculescu.

Dorin Iacob este invitatul permanent al emisiunii „Culisele statului paralel” de la Realitatea TV. Conform Ziua News, Iacob a fost consilierul lui Virgil Măgureanu, cât acesta a condus SRI.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

După ce Partidul Național Român – fondat de Măgureanu – a fuzionat prin absorbție cu PD-ul lui Traian Băsescu în 2001, Dorin Iacob a devenit secretar executiv al PD și tot „consilier-mână dreaptă”, dar al lui Traian Băsescu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

4 COMENTARII

  1. Lasă-mă să ghicesc: în capul vostru neoprotestanții nu sînt creștini? Bravo! Fix de altă divizare era nevoie, de data asta între creștini! Poate vă plac mai mault islamiștii…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE