miercuri, februarie 1, 2023
ACTUALITATEAfirmație șocantă: Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății, ar fi pastor neoprotestant

Afirmație șocantă: Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății, ar fi pastor neoprotestant

Dorin Iacob, fost consilier al primului director al Serviciului Român de Informații (SRI), a afirmat în cadrul unei emisiuni de la Realitatea TV că Vlad Voiculescu ar fi pastor neoprotestant.

Până acum, nu există o confirmare sau infirmare din partea lui Voiculescu.

Dorin Iacob este invitatul permanent al emisiunii „Culisele statului paralel” de la Realitatea TV. Conform Ziua News, Iacob a fost consilierul lui Virgil Măgureanu, cât acesta a condus SRI.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

După ce Partidul Național Român – fondat de Măgureanu – a fuzionat prin absorbție cu PD-ul lui Traian Băsescu în 2001, Dorin Iacob a devenit secretar executiv al PD și tot „consilier-mână dreaptă”, dar al lui Traian Băsescu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

4 COMENTARII

  1. Lasă-mă să ghicesc: în capul vostru neoprotestanții nu sînt creștini? Bravo! Fix de altă divizare era nevoie, de data asta între creștini! Poate vă plac mai mault islamiștii…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate