ACTUALITATEAdrian Sârbu a lansat o nouă televiziune: Aleph News. Finanțatorul proiectului este...

Adrian Sârbu a lansat o nouă televiziune: Aleph News. Finanțatorul proiectului este Ronald Lauder, liderul Congresului Mondial Evreiesc

Luni, 31 august, s-a lansat noul proiect mediatic al lui Adrian Sârbu. Intitulat Aleph News, proiectul a semnat deja deja cu Telekom companie care are aproximativ 1,1-1,2 milioane de abonați. S-ar fi înțeles și cu Vodafone, fostul UPC România, companie ce are aproximativ 800.000 de abonați la serviciile de televiziune.

De asemenea, va fi și pe Orange. Operatorul a anunțat CNA-ul, zilele trecute, că urmează să introducă în grilă postul Aleph News. Discuțiile cu RCS sunt în desfășurare.

În cadrul postului se vor regăsi oameni precum Ion Cristoiu sau Marius Tucă, dar și foști colaboratori ai lui Sârbu de la Pro TV, precum Felix Drăghici și Costi Mocanu.

Adrian Sârbu a dezvăluit că omul cu banii din spatele postului este omul de afaceri Ronald Lauder, unul dintre cei mai influenți lobby-iști din lume din postura al Congresului Mondial Evreiesc.

„El e finanțatorul. Acest proiect nu s-a bucurat de fluxul de bani pe care l-am avut bani la Pro TV. Ne-au ajutat și oameni de mare respect din bănci, dar și alți prieteni și parteneri”, a spus Sârbu.

Ronald Lauder este un cunoscut susținător al valorilor progresiste, acesta intrând deseori în conflict cu rabinii din Israel pe tema valorilor morale iudaice.

În 2018, Lauder a criticat regimul Netanyahu pentru că a legat recunoașterea calității de evreu de credința iudaică și pentru că limitat și mai mult propaganda în favoarea cuplurilor de același sex, după cum informa Q Magazin la vremea respectivă.

La rândul său, Adrian Sârbu și-a început „cariera” chiar în decembrie 1989, fiind cel care a filmat „procesul soților Ceaușescu”, ajungând ulterior purtător de cuvânt al primului Guvern Iliescu.

Adrian Sârbu a petrecut patru luni închisoare, în dosarul în care este acuzat de procurori că a prejudiciat statul român cu peste 14 milioane de euro. După patru ani, procesul a fost retrimis la Parchet de Înalta Curte.

Finanțatorul PRO TV spunea în 2014 că a inventat infamele „Știri de la ora 5” ca „o mare diversiune Diversiunea s-a numit, ‘hai să arătăm oamenilor și partea pe care doresc s-o vadă, dar se feresc s-o recunoască’ Știrile de la ora 5 au recapturat un public care ar fi dispărut la Antena 1, în plus am retabloidizat și stirile de la ora 7”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...