News ȘTIRI Adrian Sârbu a lansat o nouă televiziune: Aleph News. Finanțatorul proiectului este...

Adrian Sârbu a lansat o nouă televiziune: Aleph News. Finanțatorul proiectului este Ronald Lauder, liderul Congresului Mondial Evreiesc

Luni, 31 august, s-a lansat noul proiect mediatic al lui Adrian Sârbu. Intitulat Aleph News, proiectul a semnat deja deja cu Telekom companie care are aproximativ 1,1-1,2 milioane de abonați. S-ar fi înțeles și cu Vodafone, fostul UPC România, companie ce are aproximativ 800.000 de abonați la serviciile de televiziune.

De asemenea, va fi și pe Orange. Operatorul a anunțat CNA-ul, zilele trecute, că urmează să introducă în grilă postul Aleph News. Discuțiile cu RCS sunt în desfășurare.

În cadrul postului se vor regăsi oameni precum Ion Cristoiu sau Marius Tucă, dar și foști colaboratori ai lui Sârbu de la Pro TV, precum Felix Drăghici și Costi Mocanu.

Adrian Sârbu a dezvăluit că omul cu banii din spatele postului este omul de afaceri Ronald Lauder, unul dintre cei mai influenți lobby-iști din lume din postura al Congresului Mondial Evreiesc.

„El e finanțatorul. Acest proiect nu s-a bucurat de fluxul de bani pe care l-am avut bani la Pro TV. Ne-au ajutat și oameni de mare respect din bănci, dar și alți prieteni și parteneri”, a spus Sârbu.

Ronald Lauder este un cunoscut susținător al valorilor progresiste, acesta intrând deseori în conflict cu rabinii din Israel pe tema valorilor morale iudaice.

În 2018, Lauder a criticat regimul Netanyahu pentru că a legat recunoașterea calității de evreu de credința iudaică și pentru că limitat și mai mult propaganda în favoarea cuplurilor de același sex, după cum informa Q Magazin la vremea respectivă.

La rândul său, Adrian Sârbu și-a început „cariera” chiar în decembrie 1989, fiind cel care a filmat „procesul soților Ceaușescu”, ajungând ulterior purtător de cuvânt al primului Guvern Iliescu.

Adrian Sârbu a petrecut patru luni închisoare, în dosarul în care este acuzat de procurori că a prejudiciat statul român cu peste 14 milioane de euro. După patru ani, procesul a fost retrimis la Parchet de Înalta Curte.

Finanțatorul PRO TV spunea în 2014 că a inventat infamele „Știri de la ora 5” ca „o mare diversiune Diversiunea s-a numit, ‘hai să arătăm oamenilor și partea pe care doresc s-o vadă, dar se feresc s-o recunoască’ Știrile de la ora 5 au recapturat un public care ar fi dispărut la Antena 1, în plus am retabloidizat și stirile de la ora 7”.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 3.440 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate