joi, mai 23, 2024
ȘTIRIȘeful spionajului britanic, Richard Moore, în miezul crizei din Ucraina: Să nu...

Șeful spionajului britanic, Richard Moore, în miezul crizei din Ucraina: Să nu uităm de valorile care ne disting de Putin, nimic mai mult decât drepturile LGBT

Șeful serviciului de informații externe al Marii Britanii, MI6, a găsit de cuviință să posteze pe Twitter un mesaj în care face referire la sprijinirea drepturilor persoanelor LGBT, în contextul războiului din Ucraina. Richard Moore(foto) și-a amintit de luna istoriei LGBT.

„În contextul tragediei și a distrugerii care se desfășoară atât de îngrijorător în Ucraina, ar trebui să ne amintim valorile și libertățile câștigate cu greu care ne deosebesc de Putin, nimic mai mult decât drepturile LGBT+. Deci, să reluăm seria noastră de tweet-uri pentru a marca #LGBTHM2022”, a scris Richard Moore.

„LGBTHM2022” este prescurtarea de la Luna Istoriei LGBT în 2022. Reacțiile, pe Twitter, au fost împărțite: unii l-au felicitat pe Moore, în timp ce alții au remarcat că nici măcar un război nu poate opri celebrarea drepturilor LGBT.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

„Nepotrivit și îngăduitor de sine pentru un adult să scrie asta, într-un moment ca acesta, să nu mai vorbim că e vorba despre șeful MI6”, a scris o femeie în replică la mesajul lui Moore.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

9 COMENTARII

  1. Un nebun, dar a zis un mare adevăr!

    În istorie, nimic nu a provocat mânia lui Dumnezeu mai tare decât păcatela împotriva firii. Este exact motivul pentru care Rusia – chiar dacă este agresor – poate avea câştig de cauză în cele din urmă.

    Sper ca România (şi lumea toată) să aibă puterea să se scuture de mizeria LGBT, este un cancer!

  2. Omul ăsta ar avea o mulțime de urgențe. În primul rînd ar trebui să se întrebe dacă UK e în siguranță și Europa, asta e prima întrebare la care ar trebui să aibe răspuns

  3. O să iasă minoritatea de homosexuali și o să lupte cu rușii cu steagul lor purpuriu in timp ce sunt asfaltați de tancuri. Îmi vine să 🤮🤮🤮🤮🤮🤮💩💩💩

  4. fiecare cu ce-l “doare”. p-asa il doare rau de tot. noi suntem la mijloc. intre niste capcauni deviati si un conflict intre ei “rechinii” unde se vrea musai ca Romania sa fie bagat cu japca in razboi…. UNDE SUNT DIPLOMATII ROMANIEI?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE