ACTUALITATEAdrian Orza, fost viceprimar al Timișoarei: Eu cred în chestia asta, că...

Adrian Orza, fost viceprimar al Timișoarei: Eu cred în chestia asta, că se dorește o resetare mondială. Și din punct de vedere energetic, și din toate punctele de vedere, semnalele sunt clare | VIDEO

Adrian Orza, fostul viceprimar al Timișoarei, a declarat că în acest moment se duce o bătălie între progresism și conservatorism și toate schimbările care au loc în aceste luni nu sunt rodul întâmplării.

„Pe planetă se dă o luptă între progresism și conservatorism(…) Eu cred în chestia asta, că se dorește o resetare mondială. Și din punct de vedere energetic, și din toate punctele de vedere, semnalele sunt clare. Pe mine nu poate să mă convingă cineva că tot ceea ce se întâmplă…e rodul întâmplării… Lasă-mă frate, să vin cu o ie, să mi-o respect, să pun tricolorul, să merg la biserică, fără să fiu considerat un medieval”, a spus Adrian Orza în cadrul emisiunii „Drept la Țîntă”, de la Tele 9TV.

Fostul lider al PNȚCD Timiș a criticat dur prestația actualei clase politice, de la cea locală la cea națională. „Pentru ce mai stau într-o poziție de decizie, dacă sunt umilit de către unul din străinătate, sau de la mine din țară? Păi, frate, eu nu mă reprezint pe mine…eu reprezint scaunul pe care stau, demnitatea orașului pe care-l reprezint, nu accept să fiu umilit de nimeni!” descrie acesta principiile după care crede că ar trebui să funcționeze clasa politică.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Orza a amintit de exemplul Elveției, care își protejează producătorii. „Când am povestit asta unui politician, mi-a zis: nu e în UE. Și? Ok, și ce dacă suntem în UE și facem așa ceva?” a declarat Adrian Orza la Tele 9TV.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

  1. ” aia de dinainte nu stiau nici sa fure ”
    -citat dintr-un fost primar al unui sector de-al Bucurestiului.
    (cautati pe goagal)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate