luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEPreotul Dan Damaschin anunţă un nou proiect de suflet: ÎNCĂLŢĂM ROMÂNIA DESCULŢĂ

Preotul Dan Damaschin anunţă un nou proiect de suflet: ÎNCĂLŢĂM ROMÂNIA DESCULŢĂ

Părintele Dan Damaschin a anunţat lansarea noilor perechi de papuci INIMO care fac parte din cadrul proiectului „Încălţăm România Desculţă”. În momentul actual există patru modele de încălţăminte disponibile, iar persoanele interesate pot dona suma de 300 de lei şi primi perechea de ghete pe care o doresc.

„Dragi prieteni, m-am trezit cu noaptea-n cap, în această minunată zi de vară, pentru că am ţinut să va aduc o minunată veste. Ieri, după-amiază, la Depozitul Faptelor Bune, au sosit primele mii de papuci INIMO, această încălţăminte prin care împreună putem dărui copiilor sărmani speranţă şi demnitate. Ţin în mâinile mele bătătorite această minunată pereche de ghete INIMO, mult mai ieftine decât cele care se vând în malluri, dar de calitate superioară şi te îndemn să-ţi iei şi tu una.

De ce? Ia-ţi, prietene, o pereche de INIMO şi Vasilică, copilul orfan de mamă şi de tată din Lunca Jijiei va putea merge încălţat un an întreg la şcoală!

Ia-ţi, draga mea, o pereche de INIMO şi nea Gică, mesterul pantofar de pe lângă Suceava, nu va mai pleca în pribegie, departe de familie şi de casa, peste mări şi ţări, pentru o bucată de pâine, pentru că va putea să-şi câştige leafa şi să-şi hrănească familia chiar aici, acasă.

Ia-ţi, dragul meu, o pereche de INIMO, iar moş Costache, bunicul meu ori al tău, îşi va putea lua liniştit pensia, pe care o va cheltui în satul său, făcând tot fapte bune”, spune părintele Dan Damaschin.

Într-o postare pe reţelele de socializare, acesta anunţă desfăşurarea anul acesta a celei de-a doua ediţii a INIMO – FESTIVALUL INTERNAŢIONAL AL FAMILIEI, AL VIEŢII ŞI AL FAPTELOR BUNE, care va avea loc între 18-20 august, pe Stadionul „Emil Alexandrescu” din cartierul ieşean Copou.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate