ACTUALITATEActrița Carmen Tănase: Nu mă mai tem de acest virus! Port o...

Actrița Carmen Tănase: Nu mă mai tem de acest virus! Port o vizieră doar în interior, altminteri nu o port / Apariția virusului este un plan bine pus la punct, iar copiii sunt ținta!

Actrița Carmen Tănase spune că nu obișnuiește să poarte mască decât în interior, într-un magazin, dar nu afară. Ea spune că a avut grijă de imunitate prin alimentație și medicamentație, astfel încât nu s-a ferit niciodată de oameni.

„Nu mă mai tem de acest virus. Am avut grijă anul acesta de imunitatea mea, chiar am avut grijă de mine și de ai mei, de familia mea. Am luat ce trebuie, am luat vitaminele respective, mi-am făcut un cocktail pe care îl luăm în fiecare zi. Mi-am făcut imunitatea și socializând cu oamenii. Mărturisesc asta: eu nu m-am ferit niciodată de oameni. Port o vizieră când intru undeva, într-un magazin, altminteri nu o port. Până acum nu m-am amendat nimeni.

Bine, și dacă m-ar amenda, contest, pentru că e o aberație. Încă mai merg pe logic și cred că este o aberație. Am dreptul să respir, iar dreptul acesta nu mi-l ia nimeni”, a spus Carmen Tănase, în emisiunea „Subiectiv” de la Antena 3, moderată de Răzvan Dumitrescu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Ea a spus că efectele pandemiei vor fi grave asupra copiilor. Ea a amintit că oamenii s-au format altfel, prin raportarea la natură și la alții, pe când acum cei mici vor fi învățați să nu părăsească pătrățelul alocat. Actrița a declarat că este un plan bine pus la punct, în care ținta sunt copiii.

Generația noastră și-a făcut meseria, am trăit, a râs, s-a distrat, a mers în străinătate.

„Oamenii aceștia care sunt acum tineri și mai ales copiii care sunt în formare acum, care acum își dezvoltă și sistemul imunitar, dar și absolut toate circuitele psihice, copiii aceștia vor fi învățați să stea într-un pătrățel, de mici. Reflexul lor așa va fi format

Să nu iasă din pătratul acela, pentru dacă vor ieși va fi nenorocire, moare bunicul acasă, să nu se apropie de colegul, să nu pună mâna pe el, pentru că e nenorocire, să nu vadă chipul educatoarei, chipul învățătoarei care acum zâmbește, acum este încruntată, acum vrea să-l mângâie, dar nu poate, să-l tragă de ureche, dar nu poate.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar  Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Pentru că așa se dezvoltă un copil. Noi mâncam fructe de pe jos, pentru că sistemul nostru imunitar e în comuniune cu natura, dar copiii aceștia sunt dezinfectați pe mâini de frică. Eu înțeleg părinții, dar cum se dezvoltă el? El nu mai are afect, se dezvoltă fără empatie!”, a spus Carmen Tănase, scrie Gândul.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

6 COMENTARII

 1. Cum puteti sa promovati asa aberatie? Toate maimutele inconstiente fac parada de prostie la latrina3.
  Sa va fereasca Dumnezeu sa faceti voi sau cineva apropiat o forma severa de covid. Mor peste 100 de oameni la ATI zilnic de un an si neevoluata asta iesita din grota explica ea cum e cu masurile de protectie.
  Orb calauzind pe orb cad amandoi in groapa.

  • Mor peste 100 de oameni din cauza medicatiei toxice din protocolul criminal impus de Arafat, pe de-o parte, pe de alta, unde sunt virozele, gripele si pneumoniile?… la covid, asa-i?
   Toti cei care sustineti aceasta frauda sunteti partasi la crima, pentru ca ce s-a intamplat si inca se intampla este crima in masa, este genocid, este pacat strigator la cer, iar pacatul strigator la cer se pedepseste in aceasta viata si de urgenta.

   • @Marcus Este profund neadevarat daca nu chiar inselator cu rea vointa sa sustii asa ceva. Cum sa fie datorate decesele medicatiei din spitale? Te auzi ce ineptie zici? Cu teorii a la Grosan sau ce marionete mai inventeaza agitatorii rusofili poti maxim sa distrezi oameni cu 4 clase.
    In mod evident nu ai vazut ce inseamna bolnavi de covid sau atmosfera dintr-un astfel de spital.
    Cazurile de gripa sunt prezente, nu te-ai uitat pe cifre daca ai parerea asta.

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...