marți, aprilie 16, 2024
ACTUALITATEActivist pro-viață din Polonia, amendat și condamnat la muncă în folosul comunității...

Activist pro-viață din Polonia, amendat și condamnat la muncă în folosul comunității pentru un raport bazat pe date științifice care lega homosexualitatea de pedofilie și HIV

Mariusz Dzierżąwski, membru al consiliului de administrație al fundației Dreptul la viață din Polonia, a fost condamnat de un tribunal din Gdańsk la un an de muncă în folosul comunității și la plata unei amenzi de 15.00 de zloți, conform Remix News.

Cazul a implicat o campanie de publicitate a fundației împotriva ghidurilor OMS privind educația sexuală LGBT. Publicitatea a inclus detalii privind infecțiile cu HIV și cercetări științifice privind relația dintre homosexualitate și pedofilie. Potrivit hotărârii judecătorești, informațiile publice cu privire la aceste chestiuni au reprezentat calomnie împotriva activiștilor LGBT.

Rechizitoriul, care acoperă trei aspecte, a fost produsul acuzațiilor la adresa fundației Dreptul la viață din partea asociației Tolerado. În primul rând, fundația Right To Life a fost acuzată că a publicat date științifice care susțin că homosexualii au mai multe șanse să comită acte de pedofilie. În al doilea rând, fundația ar fi publicat informații conform cărora homosexualii au mai multe șanse de a fi infectați cu HIV. În al treilea rând, fundația i-a acuzat pe militanții LGBT că se implică în educație sexuală pro-LGBT care încurajează copiii să se implice în practici homosexuale.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Instanța a acceptat afirmația activiștilor LGBT conform căreia publicațiile fundației erau de fapt o defăimare împotriva persoanelor de orientare homosexuală, scăzând reputația acestora și afectând astfel activitățile lor educaționale. Instanța l-a condamnat pe Mariusz Dzierżawski, membrul consiliului responsabil de campanie, la un an de muncă în folosul comunității și la plata unei amenzi de 15.000 de zloți polonezi (3.204 de euro).

Dzierżawski a spus că „verdictul de astăzi amintește de mecanismele din vremurile totalitare” și reprezintă cenzură preventivă, cu ajutorul amenzilor și constrângerilor asupra libertății de a publica fapte. El a spus că fundația nu se va lăsa speriată de o astfel de „persecuție judiciară”, că va face apel împotriva acestui verdict și își va continua campaniile de informare împotriva pedofiliei. Informațiile pe care fundația le-a pus în domeniul public erau date științifice despre consecințele practicilor homosexuale și planurile lobby-ului LGBT în ceea ce privește educația sexuală a copiilor, a adăugat el.

Dzierżawski a concluzionat susținând că, în ciuda datelor binecunoscute despre infecțiile cu HIV în rândul homosexualilor, lobby-ul LGBT alocă resurse uriașe pentru a-i convinge pe polonezi de bucuriile și siguranța unui stil de viață homosexual. El a deplâns faptul că o instanță din Gdansk a hotărât a fi calomnii ceea ce el consideră a fi avertismente medicale.

De asemenea, bărbatul a citat cercetări academice care arată un număr disproporționat de pedofili în rândul homosexualilor și faptul că unii activiști LGBT susțin legalizarea pedofiliei.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. “date științifice care susțin că homosexualii au mai multe șanse să comită acte de pedofilie. ”

    -mai multe….shanse??????

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE