ACTUALITATEA început era Biden: Siteul oficial al Casei Albe s-a schimbat pentru...

A început era Biden: Siteul oficial al Casei Albe s-a schimbat pentru a acomoda ideologia gender. Nu mai există doar „el” și „ea”

Nici că a fost inaugurat bine Joe Biden, că schimbările față de epoca Trump sunt foarte vizibile.

Astfel, site-ul web al Casei Albe a fost revizuit de către administrația Biden  pentru a-și face clară îmbrățișarea ideologiei transgender, inclusiv printr-o nouă opțiuneinserată în pagina de contact.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

Pe vremea lui Donald J. Trump, pe pagină era postat formularul obișnuit de contact: subiect, prefix, prenume, prenume, prenume, sufix, e-mail, număr de telefon, adresă și un spațiu pentru comentarii.

De când Joe Biden a depus jurământul de președint, a fost adăugată o nouă linie care solicită preferințele pronumelui – „ea / al ei, el /al lui, ei / al lor, altul sau preferă să nu spună”.

Organizația pro LGBT GLAAD, care a jucat un rol important de zeci de ani în promovarea ideologiei fluide de gen, a fost cea care a semnalizat pe Twitter despre schimbarea operată de regimul Biden.

Reamintim că Joe Biden a numit un bărbat care se consideră femeie, transgender, în funcția de Ministru Adjunct al Sănătății.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...