joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEA început era Biden: Siteul oficial al Casei Albe s-a schimbat pentru...

A început era Biden: Siteul oficial al Casei Albe s-a schimbat pentru a acomoda ideologia gender. Nu mai există doar „el” și „ea”

Nici că a fost inaugurat bine Joe Biden, că schimbările față de epoca Trump sunt foarte vizibile.

Astfel, site-ul web al Casei Albe a fost revizuit de către administrația Biden  pentru a-și face clară îmbrățișarea ideologiei transgender, inclusiv printr-o nouă opțiuneinserată în pagina de contact.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

Pe vremea lui Donald J. Trump, pe pagină era postat formularul obișnuit de contact: subiect, prefix, prenume, prenume, prenume, sufix, e-mail, număr de telefon, adresă și un spațiu pentru comentarii.

De când Joe Biden a depus jurământul de președint, a fost adăugată o nouă linie care solicită preferințele pronumelui – „ea / al ei, el /al lui, ei / al lor, altul sau preferă să nu spună”.

Organizația pro LGBT GLAAD, care a jucat un rol important de zeci de ani în promovarea ideologiei fluide de gen, a fost cea care a semnalizat pe Twitter despre schimbarea operată de regimul Biden.

Reamintim că Joe Biden a numit un bărbat care se consideră femeie, transgender, în funcția de Ministru Adjunct al Sănătății.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE