sâmbătă, decembrie 2, 2023
ACTUALITATEAlexandru Nazare, Ministrul de Finanțe revocat de Florin Cîțu: Mi-am exprimat rezerve...

Alexandru Nazare, Ministrul de Finanțe revocat de Florin Cîțu: Mi-am exprimat rezerve față de achiziționarea unor cantități atât de mari de vaccin

Fostul Ministru al Finanțelor, Alexandru Nazare, revocat joi de către premierul Florin Cîțu, a explicat că și-a exprimat rezerve în privința intenției Guvernului de a achiziționa, în următorii 2 ani, 120 de milioane de doze de vaccin anti-COVID. Întrebat la Realitatea dacă a primit vreun răspuns la observațiile sale, Nazare a precizat că Ministerul Sănătății, cel care gestionează aceste operațiuni, ar trebui să ofere explicații.

„Eu am formulat observații în momentul în care a fost această temă în guvern, Ministerul Sănătății este gestionarul acestui subiect, ca atare cred că declarații pe această temă ar trebui să vină de la Min. Sănătății. Repet, am formulat observații și când spun asta înseamnă că mi-am exprimat rezerve în Guvern. Am rezerve față de necesitatea achiziției, de modul de lucru și așa mai departe, sunt observații pe care le-am formulat la momentul respectiv, când au avut loc aceste discuții.”, a afirmat Alexandru Nazare, în direct la Realitatea Plus.

Fostul ministru al Finanțelor a venit cu precizări legate și de cele 7 miliarde de lei pe care premierul Florin Cîțu le-a solicitat pentru investiții la nivelul primăriilor.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Poziția mea a fost aceeași tot timpul, de prudență în cheltuirea banului public. Avem nevoie (…) pentru că suntem într-o procedură de deficit excesiv. Este adevărat, avem nevoie de investiții, vrem să facem investiții și acestea au crescut cu 30%, dar modul în care sunt gestionate, calitatea proiectelor trebuie să fie un argument decisiv. Deci poziția mea a fost una de prudență, întemeiată pe cifre, cifre pe care eu le-am trimis primului ministru prin mai multe adrese, cu execuția pe luna mai, cu proiecția pe luna iunie,” a mai afirmat Alexandru Nazare.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

3 COMENTARII

 1. Cîțu si guvernul ar trebui judecati pentru subminarea economiei nationale. Mie mi se pare ca zidul de la Targoviste ii asteapta.

 2. A indraznit sa carteasca impotriva ordinului lui Arafat si a baietilor din spatele lui.
  Cumpararea a 120 de milioane de doze pentru 2 ani si pentru o populatie de circa 19 milioane ne face sa presupunem ca ei s-au gandit ca fiecare cetatean al Romaniei va fi injectat cu trei doze pe an, iar asta nu se poate face decat daca vaccinarea va fi obligatorie. Deci demiterea ministrului pare a fi semnalul ca baietii vor sa oblige prin lege populatia sa se vaccineze, ceea ce ar fi ca o declaratie de razboi pe care statul o face propriului popor.

  • Da, ma tem ca ne indreptam exact spre asta: vaccinare obligatorie la nivel mondial! Este evident ca fara asa ceva este absolut dincolo de imposibil de atins cota-tinta de 70% de intepati (decimarea populatiei, pentru ca, evident, vor muri enorm de multi de infarct, cancer si multe alte boli).
   Va trebui sa gasim solutii, fiecare in dreptul sau, pentru a scapa de inteparea obligatorie care urmeaza! Nu pot sa dau sugestii aici, din motive evidente. Dar solutii SE POT GASI! Chiar si guvernul mondial se asteapta la asta din start, avand planul ca doar 70% din populatia lumii sa fie intepata. De ce nu 100%? Pentru ca nici cu vaccinarea obligatorie nu vor ajunge la 100%!! (si apoi, scopul lor este sa mai “ingaduie” vreo 500 de milioane – conform “Georgia stones”; dar 500 de milioane inseamna ELITELE + sclavii lor obedienti)
   Si totusi: NU DRACUL ESTE STAPAN CI DUMNEZEU ESTE STAPAN!! Nu vor decima 70% din populatia lumii, indiferent ce vor face!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate