duminică, iunie 16, 2024
ȘTIRIA doua ediție a cross-ului caritabil „Run for Life”, va avea loc...

A doua ediție a cross-ului caritabil „Run for Life”, va avea loc pe 7 octombrie. Mamele însărcinate vor fi beneficiarii evenimentului

Asociația LIFECALL organizează sâmbătă, 7 octombrie 2023, începând cu ora 09:00, în București, pe aleea circulară care înconjoară Arena Națională, a-2a ediție a crosului Run for Life, informează un comunicat de presă trimis pe adresa redacției.

Crossul „Run for Life” este un eveniment caritabil, taxele de participare fiind considerate o donație pentru susținerea beneficiarilor asociației – femei însărcinate aflate în nevoie și pruncii lor.

Iată detaliile oferite de organizatori:

Asociația LIFECALL organizează sâmbătă, 7 octombrie 2023, începând cu ora 09:00, în București, pe aleea circulară care înconjoară Arena Națională, a-2a ediție a crosului Run for Life.

Sunt invitați să se înscrie alergători de toate vârstele!

Poți alege una din probele de alergare de 10 km, 5 km și 3 km pentru adulți, proba de alergare pentru adolescenți (dacă ai între 15 și 18 ani), proba de alergare pentru copii (între 5 și 14 ani) sau poți opta pentru proba de duatlon – dacă ai între 7 și 13 ani și ești pasionat atât de alergat, cât și de mersul cu bicicleta.

Școlile sunt premiate la Run for Life

Poți veni chiar și alături de colegii din școală, iar la final te poți mândri cu școala ta, pentru că școala care va avea cei mai mulți copii participanți, precum și școala cu cei mai mulți câștigători vor fi premiate în cadrul evenimentului Run for Life.

TU ALERGI și LIFE CALL SPRIJINĂ MAMELE SĂ ÎȘI NASCĂ COPII!

Cei care doresc să participe o pot face fie direct pe pagina https://lifecall.ro/runforlife, fie pe pagina de facebook a evenimentului – https://fb.me/e/2Q0sMlvAx

În plus, trebuie să profiți de EARLY BOOKING: pentru înscrieri până pe 31 AUGUST, beneficiezi de minim 40% reducere.

Premii consistente

Pe lângă beneficiile pe care le va aduce mișcarea în aer liber, poți pleca acasă și cu premii consistente – fie o cină romantică la un restaurant renumit sau experiențe de relaxare la SPA pentru adulți, fie acces la teatru, muzee, activități sau escape room pentru copii.  Premiile se pot consulta aici: https://lifecall.ro/evenimente/run-for-life/premii/

Ești profesor de sport?

LifeCall ofera premii speciale Școlii care va avea cei mai mulți copii înscriși sau care va câștiga cele mai multe premii.

Așa că LifeCall vă invită la o adevărată oră de sport! Copiii vor învăța cum este să alerge împreună pentru o cauză nobilă, apoi se vor distra – tot împreună –  când vor intra în posesia premiului pentru școala cu cei mai mulți elevi înscriși sau premiul pentru școala cu cei mai mulți câștigători.

Alături de copiii înscriși la cros, LifeCall ofera 20 de locuri pentru 20 de copii proveniți din centre de plasament care vor beneficia de înscriere gratuită la eveniment.

Run for Life este un eveniment caritabil, taxele de participare vor fi considerate o donație pentru susținerea beneficiarilor asociației – femei însărcinate aflate în nevoie și pruncii lor.

Fondurile se transformă în pachete cu toate produsele necesare unei mămici după ce iese de la maternitate, pachete utile în prima lună de la nașterea copilului, sesiuni de consiliere psihologică pentru femeile însărcinate aflate în nevoie, cheltuieli pentru un spațiu locativ, în cazul femeilor care sunt date afară din casă sau care nu au unde să locuiască, indemnizație de creștere a copilului, acordată timp de 2 ani, sesiuni de orientare profesională, pentru ca mamele să își găsească un loc de muncă, după perioada de 2 ani de concediu creștere copil, cheltuieli ocazionate de spitalizări și controale medicale, atât pentru mamă, în perioada de până la naștere, cât și pentru copil, până când acesta împlinește vârsta de 2 ani.

LifeCall luptă pentru a da o șansă fiecărui copil să se nască si mamelor aflate în dificultate să poată să își strângă pruncii în brațe.

Unstoppable Sport Club este unul dintre cele mai mari cluburi de triatlon din România, dedicat sportivilor amatori. O mare parte dintre sportivii noștri au intrat în lumea triatlonului prin intermediul alergării, un sport pe cât de complex, pe atât de frumos. Indiferent dacă ești doar alergător sau triatlonist, alergarea presupune antrenamente regulate, disciplină nutrițională, odihnă sănătoasă și o stare mentală pozitivă. De aceea, salutăm acest concurs și ne dorim să aibă parte de cât mai mulți participanți!” au spus Ivan Nicolae și Șerban Alexandru, antrenori din cadrul Unstoppable Sport Club.

În plus, oricine dorește poate deveni fundraiser pentru RunForLife, beneficiind de o înscriere gratuită la oricare dintre curse și având astfel ocazia să fie un ambasador LifeCall, pentru VIAȚĂ.

Nu ai fost atent la detalii? Intră pe website-ul evenimentului: lifecall.ro/runforlife

Nu te-ai înscris încă? Iată 7 MOTIVE pentru a te înscrie ASTĂZI la RUN FOR LIFE:  https://lifecall.ro/evenimente/run-for-life/de-ce-sa-alergi/ 

Parteneri tehnici:

Racehub, Unstoppable Sport Club, Crucea Roșie Română, Fundația Calea Victoriei,


Parteneri voluntariat:

Organizația Tinerilor din București, Studenți pentru viață București 

Sponsori premii:

Trapped Escape Room, Reptiland, Opera comică pentru copii, THAIco SPA, Restaurant Lente, Restaurant UrbanDaDa, Grădina Floreasca, Noua Restaurant, Acuarela Bistro, Restaurant COOK’ ART, Magic Action Horses, Teatrul Ion Creangă, Circul Metropolitan Globus 

Prima edițe a evenimentului – crosul Alerg din iubire pentru VIAȚĂ s-a desfășurat în data de 1 iunie 2022, în Parcul Tineretului din București. Puteți viziona pe canalul de Youtube al Asociației LifeCall un reportaj despre prima ediție a Crosului Alerg din IUBIRE pentru VIAȚĂ. 

Despre: Asociația Life Call are drept misiune derularea de programe educaționale de prevenție a crizei de sarcină atât către tineri cât și către adulți și oferirea de consiliere de înaltă calitate și ajutor susținut și concret femeilor însărcinate care se găsesc în criză de sarcină, pentru un parcurs firesc al vieții bebelușului lor încă nenăscut.

Life Call se angajează să consilieze aceste femei, cu multă iubire și blândețe și să le ajute material și financiar, acolo unde este nevoie, până când copiii lor vor împlini 2 ani.

Cei care doresc să sprijine proiectele Life Call o pot face prin donatii directe la lifecall.ro/doneaza

sau în conturile Asociației Life Call:

LEI: RO48BTRLRONCRT0532952101

EUR: RO95BTRLEURCRT0532952101

USD: RO02BTRLUSDCRT0532952101

 De asemenea se pot dona și recurent 2 Eur/lună.

Trimite FEMEIE la numarul 8845 si donează 2 EURO lunar*

*Pentru dezabonare, poți trimite oricând un SMS la numărul 8845 cu codul FEMEIE STOP

Nu se percepe TVA pentru donaţiile prin SMS. Campanie realizată cu sprijinul Digi Mobil, Orange Romania, Telekom Romania Mobile şi Vodafone Romania.

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați:

Aurelia Oroviceanu

Aurelia.oroviceanu@lifecall.ro

0740.12.21.86

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE