ACTUALITATE22 de state din SUA contestă în instanță vaccinarea obligatorie a cadrelor...

22 de state din SUA contestă în instanță vaccinarea obligatorie a cadrelor medicale: Guvernul federal nu va impune tirania medicală asupra oamenilor

Un al doilea set de state a intentat un proces federal prin care contestă mandatul administrației Biden privind vaccinarea obligatorie pentru lucrătorii din domeniul sănătății.

Acesta a fost depus luni, în Louisiana, în numele a 12 state, și vine la mai puțin de o săptămână după ce un alt proces care contestă măsura a fost depus în Missouri, reprezentând 10 state.

„Guvernul federal nu va impune tirania medicală asupra oamenilor din Louisiana fără ca eu să dau ce am mai bun în această bătălie”, a declarat procurorul general din Louisiana, Jeff Landry, într-un comunicat de presă care anunță procesul.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Ambele procese spun că mandatul de vaccinare amenință să alunge lucrătorii din domeniul sănătății care nu doresc să se vaccineze, într-un moment în care este mare nevoie de ajutorul acestora. De asemenea, ei susțin că regula emisă de Centrele pentru Serviciile Medicare și Medicaid încalcă legea federală și încalcă neconstituțional puterile statelor. Administrația Biden nu a depus încă răspunsuri la niciunul dintre procese.

New Orleans, bazat pe al 5-a Circuit al Curții de Apel, a blocat vineri un mandat mai larg de vaccinare al administrației Biden, conform căruia întreprinderile cu peste 100 de lucrători pot solicita angajaților să fie vaccinați până pe 4 ianuarie sau să poarte măști și să fie testați săptămânal pentru COVID-19, potrivit YahooNews.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...