ACTUALITATE Zeci de mii de oameni prezenți la mitingul pro Trump de la...

Zeci de mii de oameni prezenți la mitingul pro Trump de la Washington. La final, unii participanți au fost atacați de membri antifa și BLM

Cei mai fideli suporteri ai Președintelui Donald Trump s-au strâns sâmbătă la Washington la Marșul „Un Milion pentru MAGA (Make America Great Again)”, cântând și scandând în favoarea acestuia, informează Newsmax.

Aceștia s-au strâns în „Freedom Plaza”, fluturând steaguri americane și/sau cu numele lui Donald Trump, scandând „Opriți furtul” sau „Noi suntem campionii”.

La un moment dat, printre manifestanți a trecut coloana oficială a Președintelui Trump, care a fost salutată entuziast de către mulțime.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Președintele a postat pe Twitter un video cu mulțimea, însoțit de textul: „Sute de mii de oameni arătându-și susținerea în D.C. Ei nu vor accepta niște alegeri trucate și corupte”.

La finalul mitingului au avut loc scene urâte, în care membri ai grupărilor antifa și BLM (Black Lives Matter) au atacat sau hărțuit pe cei care nu apucaseră să plece.

Au fost hărțuiți inclusiv bătrâni, femei și familii. Una dintre cele mai violente scene a avut loc atunci când un bărbat purtând o geacă în culorile echipei AS Roma, a fost lovit din spate de un manifestant care purta o pancartă pe care scria „Trump-Pence afară”. După ce bărbatul a căzut la pământ, a fost atacat cu picioarele de două persoane, dar a reușit să se ridice, ajutat de trecători.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

De remarcat este faptul că până să fie lovit, acesta a ținut piept unei întregi mulțimi care l-a provocat. Imaginile atacului (de la minutul 1:25), dar și altele, mai jos.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate