marți, mai 21, 2024
ACTUALITATEVolodimir Zelenski: În Ucraina nu trebuie să rămână nicio ruină

Volodimir Zelenski: În Ucraina nu trebuie să rămână nicio ruină

Volodimir Zelenski, a declarat recent că este necesar ca teroarea rusă să fie învinsă peste tot, iar în Ucraina nu trebuie să rămână nici măcar o ruină, ceea ce ar dovedi că libertatea este mult mai puternică, informează Stiripesurse.ro.

„Teroarea rusă trebuie să piardă peste tot, în toate: pe câmpul de luptă și astfel încât în ţara noastră să nu rămână nici măcar o ruină, pentru a putea reconstrui totul și a dovedi, astfel, că libertatea este mai puternică” – a transmis Zelenski, într-un mesaj video publicat luni seară.

Președintele a făcut referire și la importanța sprijinului oferit de Danemarca în ceea ce priveşte inițiativa exporturilor maritime de cereale și participarea la programul “Cereale din Ucraina”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, deCarrieLukas vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Faptul că am făcut progrese semnificative în ceea ce privește securitatea alimentară dovedește că putem realiza progrese și în privinţa altor puncte ale Formulei noastre pentru pace”, a accentuat președintele.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Orășele monoindistriale, sate cu muncitori agricoli, ce, după destrămarea URSS, nu mai prea aveau locuitori. Locul numai bun de a înscena un teatru de război. Chiar așa-l numesc oficial: teatru de război sau teatru de operațiuni.
    Treaba cu ruinele…reproiectarea localităților după nevoile celor ce ne conduc. Și un staul se reface și se mută din cînd în cînd.

  2. din cate am inteles, dupa o bomba atomica sau nucleara nu mai ramane nici macar o ruina, deci s-ar putea ca dorinta sa i se indeplineasca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE