ACTUALITATEVIDEO | Trupa Taxi a lansat un cântec anti-Iohannis: Un sas, un...

VIDEO | Trupa Taxi a lansat un cântec anti-Iohannis: Un sas, un sas, un sas

Trupa Taxi a lansat duminică, 24 octombrie, un cântec împotriva președintelui Klaus Iohannis, intitulat „Un sas, un sas, un sas”.

Melodia, interpretată de solistul Dan Teodorescu, vorbește despre toate acuzațiile aduse președintelui de la anunțarea sfârșitului pandemiei în vară, la dorința de a acapara justiția.

În versuri, Klaus Iohannis este numit „iresponsabil” , care vrea „putere” , „inclusiv procurorii”.

„Și cine mă jignește și cu vorba și cu fapta?”, „un sas, un sas, un sas”, răspunde solistul. Melodia este un cover/adaptare după celebrul hit Quizas, Quizas, Quizas.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate