luni, martie 20, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Se întâmplă în România: Dosar penal pentru un bărbat care...

VIDEO | Se întâmplă în România: Dosar penal pentru un bărbat care a pus litera „Z” pe un tractor, la tradiționala paradă de la Berzunți

Parada mascaților de la Berzunți, județul Bacău, este cercetată penal de autorități, din cauza literei „Z” pusă de un cetățean pe un tractor, scrie Ziarul de Bacău.

Participanții la paradă au ironizat evenimentele zilei, între care și războiul din Ucraina. Polițiștii băcăuani, care tocmai terminaseră de prins toți infractorii, s-au autosesizat și au deschis dosar penal. Un bărbat din Berzunți este cercetat în baza OUG 31/2002, privind interzicerea organizațiilor, simbolurilor şi faptelor cu caracter fascist, legionar, rasist sau xenofob şi a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infractiuni de genocid contra umanității şi crimei de război.

Primarul ar fi explicat că tinerii respectivi fac an de an parodii/scenete legate de evenimentele de actualitate.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Istoria Românilor, de Petre P. Panaitescu, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Articolul 30 al Constituției României: (1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.
(2) Cenzura de orice fel este interzisă.

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

  • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate