ACTUALITATEVIDEO | O femeie din Brazilia care s-a căsătorit cu o păpușă...

VIDEO | O femeie din Brazilia care s-a căsătorit cu o păpușă din cârpă pe nume Marcelo susține că figurina a înșelat-o: Păpușa a mers la hotel cu o altă femeie. Am găsit mesaje pe telefon

@meirivonerocha

piquiniqui dia das crianças com o papai e a mamãe #mulhercasoucomboneco

♬ Arco Íris – Lorena Queiroz

O femeie care s-a căsătorit cu o păpușă de cârpă spune că figurina a „înșelat-o”, exact în momentul când perechea urmează să sărbătorească prima aniversare a nunții.

Meirivone Rocha Moraes, în vârstă de 37 de ani, din Brazilia, a ajuns pe primele pagini ale ziarelor la începutul acestui an, după ce a dezvăluit că și-a cunoscut „dragostea vieții ei”, o păpușă de cârpă pe nume Marcelo.

De atunci, ea a recunoscut că relația lor „atârnată de un fir de ață”, după ce a susținut că a figurina a „înșelat-o”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

În cea mai recentă controversă a bizarei povești, femeia a susținut că figurina „a mers la un motel cu o altă femeie” și chiar spune că a „găsit mesaje pe telefonul lui”.

Femeia a avut o poveste controversată de dragoste cu păpușa, iar la un moment dat a susținut că a rămas „însărcinată” și, pentru că nu dorea să aibă copilul în afara căsătoriei, cei doi au decis să se căsătorească, la eveniment participând 250 de persoane.

La scurt timp, ea a „născut” în doar 35 de minute în propria casă, cu un medic și o asistentă la fața locului, și a transmis nașterea în direct unui public de 200 de persoane.

Acum, femeia și păpușa de cârpă dorm în paturi separate după ce figurina a fost prinsă că „a înșelat-o” cu o altă femeie, conform Daily Mail.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!
    Sunt încă sub influența vizionării filmului „Gata Oricând! Eroii de la Podul Jiului”, deși au trecut aproape 24 ore de când am plecat de la cinema. Este un film despre… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate