sâmbătă, martie 2, 2024
ACTUALITATEVIDEO | O femeie din Brazilia care s-a căsătorit cu o păpușă...

VIDEO | O femeie din Brazilia care s-a căsătorit cu o păpușă din cârpă pe nume Marcelo susține că figurina a înșelat-o: Păpușa a mers la hotel cu o altă femeie. Am găsit mesaje pe telefon

@meirivonerocha

piquiniqui dia das crianças com o papai e a mamãe #mulhercasoucomboneco

♬ Arco Íris – Lorena Queiroz

O femeie care s-a căsătorit cu o păpușă de cârpă spune că figurina a „înșelat-o”, exact în momentul când perechea urmează să sărbătorească prima aniversare a nunții.

Meirivone Rocha Moraes, în vârstă de 37 de ani, din Brazilia, a ajuns pe primele pagini ale ziarelor la începutul acestui an, după ce a dezvăluit că și-a cunoscut „dragostea vieții ei”, o păpușă de cârpă pe nume Marcelo.

De atunci, ea a recunoscut că relația lor „atârnată de un fir de ață”, după ce a susținut că a figurina a „înșelat-o”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

În cea mai recentă controversă a bizarei povești, femeia a susținut că figurina „a mers la un motel cu o altă femeie” și chiar spune că a „găsit mesaje pe telefonul lui”.

Femeia a avut o poveste controversată de dragoste cu păpușa, iar la un moment dat a susținut că a rămas „însărcinată” și, pentru că nu dorea să aibă copilul în afara căsătoriei, cei doi au decis să se căsătorească, la eveniment participând 250 de persoane.

La scurt timp, ea a „născut” în doar 35 de minute în propria casă, cu un medic și o asistentă la fața locului, și a transmis nașterea în direct unui public de 200 de persoane.

Acum, femeia și păpușa de cârpă dorm în paturi separate după ce figurina a fost prinsă că „a înșelat-o” cu o altă femeie, conform Daily Mail.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE