duminică, iunie 16, 2024
ȘTIRIVIDEO | Liviu Mihaiu anunță că e în spital și i se...

VIDEO | Liviu Mihaiu anunță că e în spital și i se montează un stent. Acum câteva zile declara public faptul că regretă că s-a vaccinat

Ieri, Liviu Mihaiu a postat imagini de pe un pat de spital pe pagina sa de Facebook și a anunțat că astăzi i se va monta un stent la inimă.

Jurnalistul și activistul nu a dat mai multe detalii cu privire la cauza afecțiunii și motivul pentru care i se montează stentul.

„Am vorbit cu Dumnezeu și mi a zis că-mi pune mâine stent, dar să nu cumva să schimbăm data Învierii…“, a scris, ironic, Liviu Mihaiu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Ceea ce este interesant e faptul că în urmă cu câteva zile, la Realitatea Plus, în emisiunea Ancăi Alexandrescu, Liviu Mihaiu declara următoarele:

„Pot să pun astăzi că regret că m-am vaccinat. Cu 2 doze Pfizer, o spun“, a precizat Liviu Mihaiu.

„Mă bucur că spui și tu lucrul ăsta“, a spus Anca Alexandrescu.

„Citez Journal of Clinical & Experimental Immunology(JCEI), revista doctorilor de acolo, și vă dau titlul: Vaccinurile ARNm nu sunt nici sigure, nici eficiente, ci de-a dreptul periculoase. Mai este evenimentul cu judecătorul din SUA care a obligat compania Pfizer să publice 55.000 de documente în care găsim niște orori precum oxidul de grafen, care e responsabil pentru accidentele vasculare. L-am avut și pe cel mai strălucit om în imunologie, dar nu l-am luat în seamă, Luc Montagnier (…)“, a spus Mihaiu în emisiunea Ancăi Alexandrescu.

Nu putem ști cu certitudine dacă există o legătură de cauzalitate între remarcile făcute de Mihaiu la Realitatea Plus și montarea stentului, însă până la o lămurire din partea acestuia și având background-ul a numeroase legături de cauzalitate între imunizare și probleme cardiace, ipoteza rămâne deschisă.

Nu cu mult timp în urmă, chiar Anca Alexandrescu a povestit în emisiunea pe care o moderează că pe lista efectelor vaccinului se află și ea.

@lunetistul69

#duet cu @Dați urmărire că vă sparg !🤣 #foryou #viral #tiktok

♬ Epic – Joystock

O listă cu foarte multe persoane care au acuzat probleme cardiace sau AVC-uri și care au ajuns să moară subit de boli de inimă găsiți aici.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. in curind va regreta si implantarea stentului:
    -e o manopera inutila,nu aduce beneficiu,riscanta-sclerozeaza vasul de sange,
    e pur si simplu o moda nu un tratament.

  2. Liviu Mihaiu e de-al Sistemului; minte și cînd spune adevărul. Că are sau nu are ceva la inimă n-am de unde ști. Dar nu cred că este vreo otravă ce omoară sau îmbolnăvește după mai mult de-o săptămână după ce-a fost luată sau injectată. Este planul cu speriatul celor ce s-au lăsat prostiți. Frica mare, da, poate îmbolnăvi și chiar omorî.

  3. Regretele nu sunt suficiente. Ar trebui sa ii feliciti si sa apreciezi lupta celor care au reusit sa nu se vaccineze. Altfel vei face aceeasi gresala la urmatoarea ocazie. Datorita faptului ca sunt nevaccinati acum poti realiza ce prostie ai facut. Ei sunt reper. Pe viitor ar trebui sa asculti de “conspirationisti” ca fara jena iti sunt superiori in gandire si decizie. Daca nu iti accepti inferioritatea la urmatoarea decizie vei gresi la fel. Mandria e de fapt pacatul care te-a dus in aceasta gresala. Multa sanatate si Doamne ajuta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE