luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEStudiu Covid-19 | 94% dintre pacienții vaccinați cu ARNm prezintă celule roșii...

Studiu Covid-19 | 94% dintre pacienții vaccinați cu ARNm prezintă celule roșii în sânge care sunt deformate și coagulate în jurul unor materii străine, asemănătoare grafenului, care pot provoca ocluzii sanguine. Unii cercetători au observat cum cheaguri mari de sânge, pe care nu le-au văzut niciodată în carieră, au început să devină obișnuite la oamenii care au murit după ce a început campania de vaccinare

Medicii din Italia au studiat sângele pacienților cărora li s-au injectat vaccinuri cu ARNm Covid-19 și au găsit materii străine la mult timp după vaccinare, arată un nou studiu.

Cei trei medici, toți chirurgi — Franco Giovannini, MD, Riccardo Benzi Cipelli, MD și Giampaolo Pisano, MD — au examinat sângele proaspăt extras de la peste o mie de pacienți folosind observarea directă la microscoape pentru a vedea ce se întâmplă în compoziția acestuia.

Rezultatele lor au fost publicate în International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research, în august 2022.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Pentru acest studiu, medicii din Italia au folosit microscopia optică, adică microscoape obișnuite, pentru a examina sângele, celulele sanguine fiind ușor vizibile la microscop. Forma, tipul și modul în care sunt agregate pot ajuta medicul calificat să înțeleagă mai bine starea de sănătate a pacientului.

Deși nu au putut explica ceea ce au observat, ei au remarcat în studiu că ceea ce au sesizat este atât de ciudat, încât au simțit nevoia să alerteze comunitatea medicală.

Din cei 1006 pacienți, 426 erau bărbați și 580 femei. 141 au primit o singură doză de vaccin ARNm, 453 au primit două doze și 412 au primit trei doze. Pacienții aveau vârste cuprinse între 15 și 85 de ani. Vârsta medie a pacienților a fost de 49 de ani. Toți cei 1.006 pacienți aveau nevoie asistență medicală pentru că nu se simțeau bine: prezentau o mare varietate de probleme de sănătate.

În medie, pacienții al căror sânge a fost examinat fuseseră vaccinați cu aproximativ o lună înainte. Din cei 1.006 de pacienți, după vaccinare, doar aproximativ 5% – doar 58 de persoane – prezentau sânge cu valori normale.

De asemenea, medicii au examinat sângele a 12 dintre pacienți înainte ca aceștia să fi primit vreun vaccin. La acel moment, înainte de a fi vaccinați, toți cei 12 pacienți prezentau sânge normal, sănătos, potrivit cercetătorilor.

Cu toate acestea, 94% dintre pacienții chestionați în acest studiu, care au dezvoltat simptome ulterioare, aveau sânge anormal.

Astfel, comparația sângelui unui pacient înainte și după vaccinare arată diferențe majore. Înainte de vaccinare, celulele roșii din sânge sunt separate unele de altele și sunt rotunde, în timp ce sângele extras după vaccinare arată celule roșii din sânge care sunt deformate și coagulate în jurul unor materii străine vizibile care nu erau prezente înainte.

Acest material străin părea să se adune în structuri, uneori formând cristale și alteori formând tuburi lungi sau fibre.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Medicilor li s-au părut că formele mari sugerează un mod asemănător cu cel al grafenului, ce se poate autoasambla în structuri.

Grafenul este o formă de carbon care apare atunci când atomii sunt aranjați în hexagoane, formând un cristal plat, ca o foaie. În această formă, deși carbonul nu este un metal, se comportă chimic ca un compus metalic.

Deși cercetătorii nu au putut confirma că ceea ce au văzut a fost grafen, ei au subliniat că grafenul se poate agrega în forme similare cu cele observate.

Grafenul a fost utilizat în vaccinările antigripale și este dezvoltat pentru a fi utilizat în alte medicamente. Cu toate acestea, nu este listat ca ingredient în niciunul dintre vaccinurile ARNm.

Medicii italieni nu au testat chimic să vadă dacă este vorba de grafen, dar au speculat că grafenul ar putea fi o componentă a structurilor. Grafenul poate auto-asambla nanostructuri mici, ceea ce îl face util pentru nanotuburi de carbon și fibra de carbon. Cu toate acestea, după cum au menționat autorii, auto-asamblarea grafenului în structurile din fluxul sanguin ar putea oferi o platformă pe care sângele să se coaguleze, provocând potențial cheaguri de sânge la scară largă.

Aceste speculații ridică mai multe întrebări decât răspunsuri, deoarece nici grafenul, nici alți compuși metalici nu ar fi trebuit să fi fost folosiți în vaccinuri. Deci, de ce peste 950 de persoane care se confruntă cu probleme de sănătate post-vaccinare au prezentat material străin în sânge?

Acesta nu este singurul studiu care a găsit anomalii ale sângelui după vaccinarea ARNm

Într-un studiu publicat anterior în același jurnal, o echipă coreeană a arătat, de asemenea, că sângele pacienților vaccinați cu ARNm conținea obiecte metalice care nu ar fi trebuit să fie acolo. Oamenii de știință coreeni au analizat mostre de sânge centrifugat de la opt persoane care au primit vaccinuri ARNm Covid-19 și două persoane care nu au primit niciun vaccin Covid-19.

Echipa formată din trei medici sud-coreeni, Young Mi Lee, Sunyoung Park și Ki-Yeob Jeon, a explicat că „preponderența dovezilor sugerează că materialele străine, găsite în primitorii vaccinului Covid-19, … au fost injectate în corpurile lor atunci când au primit una sau mai multe doze de vaccinuri Covid-19.”

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Potrivit acestui studiu, „din cei 8 primitori de vaccin Covid-19: 6 probe de plasmă au conținut un disc multistrat cu compoziție neidentificată, 3 eșantioane conțineau materiale asemănătoare unor bobine, 1 eșantion de plasmă conținea un mănunchi fibros de material străin similar cu mărgelele, iar un grup diferit de 3 probe a prezentat formațiuni cristaline de material străin. Diferitele forme și dimensiuni ale materialelor străine din plasmele centrifugate ale persoanelor vaccinate cu Covid-19 semănau îndeaproape cu formele și dimensiunile materialelor străine observate anterior direct în vaccinurile cu pricina.

Studiul italian, care a analizat de peste 10 ori mai multe probe de sânge, pare să confirme concluziile din Coreea. Cu toate acestea, este dificil de extrapolat din constatările lor. Ar fi mai ușor de confirmat că vaccinurile au fost într-adevăr cauza anomaliilor sanguine dacă cercetătorii italieni ar fi analizat și sângele unui grup de control de pacienți care prezintă simptome neobișnuite similare care nu fuseseră vaccinați anterior.

Probleme de coagulare

Problemele de coagulare sunt una dintre complicațiile caracteristice observate după vaccinarea Covid-19.

Întrucât grupul de subiecți era format din persoane care au fost vaccinate recent și care ulterior au avut probleme de sănătate, această nouă descoperire sugerează că aceste structuri din sânge și comportamentul anormal de coagulare al celulelor sanguine ar putea fi o cauză importantă a motivului pentru care medicii se confruntă cu pacienți care au probleme de sănătate neobișnuite ca urmare a vaccinării ARNm.

Într-adevăr, în corpurile decedaților au fost găsite cheaguri mari de când a început programul de vaccinare. Un îmbălsămător din Alabama a observat cum cheaguri mari de tipul pe care nu le văzuse niciodată în cariera sa de 20 de ani au început să devină obișnuite odată ce a început programul de vaccinare, potrivit unei agenții de presă non-profit din Alabama.

Richard Hirschmann a declarat pentru 1819 News că a strâns imagini cu peste o sută de cazuri de aceste cheaguri de sânge. Hirschmann a alertat, de asemenea, laboratoarele locale și a lucrat cu un radiolog, Phillip Triantos, M.D., pentru a înțelege mai bine de ce și cum se prezintă pacienții cu cheaguri de sânge cu formare lentă la scară largă.

Alți medici, inclusiv Ryan Cole, MD, un dermatopatolog (care este un medic care folosește un microscop pentru a examina mostre de piele, păr și unghii pentru a diagnostica boli) și fondatorul companiei din Idaho, Cole Diagnostics, au văzut, de asemenea cheaguri de sânge devenind un fenomen emergent de când au început campaniile de vaccinare pe scară largă, potrivit 1819 News.

Aceste constatări neobișnuite și larg răspândite ale anomaliilor în sânge, post-vaccinarea ARNm, ar trebui să fie de îngrijorare globală. Dacă 94% dintre pacienții cu probleme de sănătate adverse au ocluzii în sânge care nu erau prezente înainte de a fi vaccinați, acești oameni de știință ar putea să fi descoperit un efect secundar neprevăzut și periculos al vaccinurilor ARNm, conform The Epoch Times.

Reamintim că, în ultimul an și jumătate, au existat numeroase cazuri de fotbaliști și sportivi, dar și oameni obișnuiți, care s-au prăbușit pe teren ori au murit subit.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

5 COMENTARII

  1. Ghinion.
    N-o să mai ajungă, micuții, la anii senectuții.
    Dar nu mai contează, ei s-au injectat ca să fim noi sănătoși.
    IDIOȚII!!!

    SINCER, NU MĂ BUCUR DAR NICI NU-MI PARE RĂU DE EI. Nu i-a obligat nimeni. A fost alegerea lor.

  2. De ce n-or fi mărit ei grupul de control și cu nevaccinați cu simptome asemănătoare (și eventual și cu oameni sănătoși, căci cei la cei cu diverse afecțiuni e oarecum de așteptat ca sângele să arate altfel) și nu mai lăsau loc de critici și dubii? Sau lăsau mai puțin loc, oricum nu-mi imaginez că pentru cineva în așa situație ar fi prea ușor de acceptat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate