ACTUALITATEVIDEO | În Parlament a fost citită moțiunea de cenzură inițiată de...

VIDEO | În Parlament a fost citită moțiunea de cenzură inițiată de Partidul Social Democrat (PSD)

Moțiunea de cenzură inițiată de Partidul Social Democrat (PSD) a fost citită joi în plenul reunit al Senatului și Camerei Deputaților. Titlul moțiunii este „Stop sărăciei, scumpirilor și penalilor. Jos Guvernul Cîțu!”, informează Agerpres.

Ședința a fost condusă de președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, care a anunțat că și-au înregistrat prezența doar 209 parlamentari. Moțiunea a fost citită de liderul deputaților PSD, Alfred Simonis.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Mare parte din parlamentarii USR-PLUS au lipsit din sală, conectându-se pe tablete la ședința comună, după cum a anunțat liderul deputaților, Ionuț Moșteanu, care a fost prezent.

Și din partea PNL a fost prezent doar liderul grupului parlamentar de la Camera Deputaților, Gabriel Andronache. Totodată, au lipsit și parlamentari ai UDMR și ai minorităților naționale. Premierul Florin Cîțu nu a participat la ședința plenului reunit al Parlamentului.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Păstura crudă și vei contribui la susținerea siteului R3media.

După citirea moțiunii, Ludovic Orban a precizat că, potrivit deciziei Birourilor permanente reunite, dezbaterea și votul asupra moțiunii de cenzură va avea loc în ședința comună de marțea viitoare, la ora 12:00.

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...