sâmbătă, decembrie 2, 2023
ACTUALITATEVIDEO | În Parlament a fost citită moțiunea de cenzură inițiată de...

VIDEO | În Parlament a fost citită moțiunea de cenzură inițiată de Partidul Social Democrat (PSD)

Moțiunea de cenzură inițiată de Partidul Social Democrat (PSD) a fost citită joi în plenul reunit al Senatului și Camerei Deputaților. Titlul moțiunii este „Stop sărăciei, scumpirilor și penalilor. Jos Guvernul Cîțu!”, informează Agerpres.

Ședința a fost condusă de președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, care a anunțat că și-au înregistrat prezența doar 209 parlamentari. Moțiunea a fost citită de liderul deputaților PSD, Alfred Simonis.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Mare parte din parlamentarii USR-PLUS au lipsit din sală, conectându-se pe tablete la ședința comună, după cum a anunțat liderul deputaților, Ionuț Moșteanu, care a fost prezent.

Și din partea PNL a fost prezent doar liderul grupului parlamentar de la Camera Deputaților, Gabriel Andronache. Totodată, au lipsit și parlamentari ai UDMR și ai minorităților naționale. Premierul Florin Cîțu nu a participat la ședința plenului reunit al Parlamentului.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Păstura crudă și vei contribui la susținerea siteului R3media.

După citirea moțiunii, Ludovic Orban a precizat că, potrivit deciziei Birourilor permanente reunite, dezbaterea și votul asupra moțiunii de cenzură va avea loc în ședința comună de marțea viitoare, la ora 12:00.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate