ACTUALITATEVIDEO | În Parlament a fost citită moțiunea de cenzură inițiată de...

VIDEO | În Parlament a fost citită moțiunea de cenzură inițiată de Partidul Social Democrat (PSD)

Moțiunea de cenzură inițiată de Partidul Social Democrat (PSD) a fost citită joi în plenul reunit al Senatului și Camerei Deputaților. Titlul moțiunii este „Stop sărăciei, scumpirilor și penalilor. Jos Guvernul Cîțu!”, informează Agerpres.

Ședința a fost condusă de președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, care a anunțat că și-au înregistrat prezența doar 209 parlamentari. Moțiunea a fost citită de liderul deputaților PSD, Alfred Simonis.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Mare parte din parlamentarii USR-PLUS au lipsit din sală, conectându-se pe tablete la ședința comună, după cum a anunțat liderul deputaților, Ionuț Moșteanu, care a fost prezent.

Și din partea PNL a fost prezent doar liderul grupului parlamentar de la Camera Deputaților, Gabriel Andronache. Totodată, au lipsit și parlamentari ai UDMR și ai minorităților naționale. Premierul Florin Cîțu nu a participat la ședința plenului reunit al Parlamentului.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Păstura crudă și vei contribui la susținerea siteului R3media.

După citirea moțiunii, Ludovic Orban a precizat că, potrivit deciziei Birourilor permanente reunite, dezbaterea și votul asupra moțiunii de cenzură va avea loc în ședința comună de marțea viitoare, la ora 12:00.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...