luni, iulie 15, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Icoana Maicii Domnului de la biserica Dealului a început să...

VIDEO | Icoana Maicii Domnului de la biserica Dealului a început să plângă

A curs mir sub formă de lacrimi din icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului din Iviron, adusă zilele trecute la biserica de pe strada Dealului. Părintele Cătălin Dumitrean spune că este o minune fără drept de apel.

Zilele trecute a fost adusă la Biserica Dealului din Sibiu, icoana Maicii Domniului de la Mănăstirea Iviron, ocazie cu care, în timp ce credincioșii se închinau icoanei, din aceasta a început să izvorască mir sub formă de lacrimi, precizează  oradesibiu.ro.

Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la mănăstirea Iviron a ajuns, miercurea trecută, la Sibiu. În aceste zile, o mulțime de credincioși din toate zonele țării au venit în pelerinaj la Biserica „Ioan Iacob Românul” de pe strada Dealului. Această icoană este bine-cunoscută pentru minunile pe care le-a făcut, vindecând bolile și oferind liniște în necazuri.

După o săptămână în care a stat spre închinare, din icoană a început să curgă mir sub formă de lacrimi. „În acest moment izvorăște mir sub formă de lacrimi la icoana Făcătoare de minuni la Biserica Dealului Sibiu. Icoana a stat 7 zile la închinare, va rămâne definitiv la biserică, iar izvorârea este sub sticlă, direct pe icoană”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook Lumină Lină.

„Suntem emoționați și plini de uimire pentru că avem în față o minune extraordinară a Maicii Domnului. Icoana pe care am avut-o la închinare de șapte zile, icoana Maicii Domnului din Iviron, copia vestitei icoanei care este în această mănăstire, izvorăște mir. Este o minune care se petrece public, este o minune care este fără drept de apel, o minune a existenței Maicii Domnului și a certitudinii că Maica Domnului este aici cu noi. Suntem martori, toți cei care la această oră suntem prezenți în biserică. Se întâmplă o minune din toate punctele de vedere. Icoana la care au venit pelerini să se închine este o icoană pe care am primit-o și înainte de a o aduce aici, la biserica de pe strada Dealului, a mai izvorât mir la biserica Sf. Ioan Rusu și Sf. Nectarie, unde a stat apoi o perioadă de timp”, a comentat părintele Cătălin Dumitrean miercuri seara, imediat după ce a avut loc minunea.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE