joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Diana Șoșoacă i-a amenințat violent pe ierarhii BOR, chiar în...

VIDEO | Diana Șoșoacă i-a amenințat violent pe ierarhii BOR, chiar în Postul Crăciunului: Bă, vă iau pe toți la rând / Afirmații delirante ale senatoarei: Mănăstirea Frăsinei nu aparține Bisericii Ortodoxe Române!

Senatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă s-a lansat într-o tiradă violentă la adresa ierarhilor Bisericii Ortodoxe Române, pe care i-a acuzat de toate relele pământului, într-un video publicat pe pagina partidului SOS România.

Pretextul l-a constituit o vizită la Mănăstirea Frăsinei, acolo unde unii credincioși acuză Arhiepiscopia Râmnicului că ar urma să facă niște modificări în rânduiala bisericească.

Aflată într-o mașină, Șoșoacă s-a dezlănțuit la adresa ierarhiei Bisericii Ortodoxe Române, făcând unele afirmații care frizează delirul. Spre exemplu, la un moment dat, Șoșoacă afirmă că „Mănăstirea Frăsinei nu aparține Bisericii Ortodoxe Române”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Mănăstirea Frăsinei nu aparține Bisericii Ortodoxe Române, să vă intre bine-n cap: poporul român este stăpân peste clădirile și terenurile Bisericii! Niciun ierarh nu poate decide la Frăsinei”, a urlat ea.

În accesele de furie suportate de camera video, Șoșoacă s-a încurcat în denumiri și persoane, numindu-l pe Mitropolitul Irineu al Olteniei drept „Ioan”.  Ea l-a „somat” pe Patriarhul Daniel să-i demită pe Arhiepiscopul Varsanufie al Râmnicului și pe Mitropolitul Irineu al Olteniei.

„Preafericite Daniel, destituie-i pe Varsanufie și pe Irineu. Noi suntem stăpânii noștri, nu altcineva”, a tunat senatoarea. Ea a spus că declară un ultimatum, în acest sens, amenințând că dacă nu i se face voia, va declanșa „jihadul”. În stil comunist, ea a proclamat că bunurile Bisericii aparțin „poporului” și că va face o „nouă secularizare”, dar nu a explicat cum va face asta, concret.

„Ce vreți mă, secularizarea averilor? Vreți să le luăm înapoi? Să vedeți că poporul român este stăpânul averilor Bisericii? Vi s-a urcat la cap: prea mulți bani, prea multă(!) merțane”, a țipat senatoarea în cameră, de mai multe ori.

Mai târziu, ea a dat și indicii privind adevărata problemă a ierarhilor Bisericii Ortodoxe Române: au refuzat să o sprijine, politic, pe ea.

„Am fost pe la fiecare dintre voi și v-am rugat să ajutați poporul român. Voi nu mai sunteți oamenii lui Dumnezeu, ci oamenii globaliștilor și vă bateți joc de toți”, a spus ea.

Șoșoacă i-a insultat și pe români, despre care a spus că sunt „proști” și dacă nu se vor „revolta” la comanda ei, „veți muri, nu că proști, ci vai mama voastră. Veți dispărea”.

După acest scurt intermezzo, ea a reluat atacurile la adresa Bisericii, afirmând că mitropoliții și episcopii sunt „oamenii globaliștilor”. Ea a amenințat din nou: „Dacă vreun preot sau călugăr care a lucrat cu mine pățește ceva, vă distrug. Pe românește. Ceea ce le veți face voi lor, vom face noi vouă. Legea talionului: ochi pentru ochi. Bă, vă iau pe toți la rând”.

Toate acestea, în Postul Crăciunului. Între rafalele lui Șoșoacă, în video a intervenit și Gabriel Gib, fondatorul partidului SOS România, al cărei membru este și senatoarea. Acesta a expus teorii care contestă însuși creștinismul, în aprobările Dianei Șoșoacă.

Gib a spus că creștinismul este de fapt originar din „religia pelasgă”, contestând practic fundamentele ortodoxiei, în numele căreia Diana Șoșoacă pretinde că luptă. În timp ce Gib bătea câmpii, Diana Șoșoacă aproba admirativ și l-a numit pe acesta „om extraordinar”.

La opt ore după publicarea acestui video, partidul SOS România a postat pe pagina de facebook un link către un site în care ÎPS Teofan al Moldovei este atacat de un mitropolit român din Ucraina, care aparține de Biserica Rusă.

Reamintim că Diana Șoșoacă nu a pretins dintotdeauna că era așa de evlavioasă. În 2017, cu doar doi înainte de a se lansa ca „politician creștin”, ea cerea intervenția statului împotriva părinților care-și duc copiii la pelerinajul de Sf. Parascheva. Ea numea sfintele moaște drept „ morți putreziți”.

În același registru, mama Dianei Șoșoacă se mândrea că este membră a unei loji masonice, unde defila cu teorii ezoterice, de care nu știm să se fi lepădat vreodată. De altfel, ezoterismele respective sunt din zona pe care o promovează și actualul coleg al Dianei Șoșoacă, Gabriel Gib.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

49 COMENTARII

 1. Cristy,sa nu exageram si sa nu fim ipocriti.Preotii nu sunt cei mai saraci oameni din Romania ,asta o vede orice om obisnuit.Asta face parte din ipocrizia noastra romanesca bine alimentata de media care proclama bugetarii si pensionarii saracii Romaniei ceea ce este fals.Daca ai dat-o pe blesteme inseamna ca nu ai alte argumente de bun simt.Pana una alta clerul ar trebui sa faca mult mai mult sa readuca poporul roman in bisericile ramase aproape pustii.Multor membri ai acestui cler li se pare suficient sa mearga doar duminica si de sarbatori la Biserica ,sa tina slujba apoi sa mearga acasa.Totodata exista multi preoti care se comporta ca niste adevarati lideri spirituali ai comunitatii ,mobilizeaza comunitatea in ajutorarea celor in nevoie ,merg printre crestini si propaga cuvantul lui Dumnezeu.Din pacate nu sunt atat de multi..In orice situatie trebuie sa aratam bunele si deficientele in egala masura.Partizanatul nu ajuta la nimic.

  • Cand se loveste in preotime folosindu-se anumite mantre si generalizand, se loveste in Dumnezeu Asa pot sa generalizez si ca medicii sunt spagari si asasini, si ca profesorii sunt slab pregatiti samd.. si cu toate astea numai la preotime e inghesuiala mare la critica, din partea sfintisorilor care sunt mirenii.. preotii nu fac, preotii nu dreg.. asta e duh antihristic.Fiecare poate face mai mult in dreptul lui, si poate fi un exemplu si pt altii, nu numai popa e dator sa faca si noi sa ne uitam cu halba in mana.. se adapteaza si ei ‘pietei’. Avem preotii pe care ii meritam, cand am avut un Papacioc, un Cleopa, Staniloaie, nu i-a ascultat nimeni. Lectia s-a predat, acum au inceput examenele..

   Si lasa-i pe altii sa marturiseasca despre tine ca esti ortodox, blana de oaie iti vine cam mica si se vede parul.

 2. Domnule Somanescu
  Aici ma despart ae dumneavoastră/
  Ierarhii majoritar au pactizat cu sistemul.
  cauuzele multe și nu trebuie să judec eu.
  Ce pot spune probabil 10% au avut atitudinea corectă.
  Restul au tacut din casele și masinile luxoase.
  Am refuzat să port botnita în biserică.
  Multi păstori au interzis accesull fără mască.
  De ce??Din oportunism sau pentru avantaje,
  Nu un singur ierarh ci probabil 70%.
  Si nu vreau să detaliez.
  Raul este mare și nu trebuie acoperit.

  • si dintre ortodocsii declarati, mai sunt 10% traitori? Adevarul este ca l-am tradat pe Dumnezeu de la a la z, de la vladica la opinca. O sa ajumgem sa cautam si-un popa d-asta securist si cu mertan, sa ne dezlege de pacate, si nu o sa mai gasim. Nu vreau sa-i apar, se zice ca pestele de la cap se impute, dar altii zic ca se curata de la coada.

 3. Biserica romană este organizată ca Patriarhie.
  Dar biserica suntem și noi mirenii și nu doar preoti iși ierarhii
  Biserica include și calugari care nu au făcut juramantul de saracie.
  Domnule Somanescu dacă cineva critică un ierarh nu critică întreaga biserică.
  Capul biseriicii nu este un conducator vremelnic ci Însusi Hristos.
  Și privind în istorie pe Hristos l-au rastignit tocmai cei din frunte.
  Nu vreau să exemplific cum este administrat patrimoniul Bisericii.
  Este adecvarat că anumiti ierarhi au făcut lobby într-u sens sau altul.
  Pacea este mai bună decat dreptatea.

 4. Șefule, nu știu ce defecte ai dar sigur ai o mare calitate: ești perseverent.

  Citește și explică-le și „profanilor” ca mine această propoziție: „Biserica Ortodoxă Română este organizată ca Patriarhie, cu titulatura „Patriarhia Română”.”
  Este primul enunț la felul în care este descrisă organizarea B.O.R.-ului. PRIMUL.

  https://patriarhia.ro/organizarea-administrativa-763.html

  Și aștept niște „link”-uri unde să pot citi că această patriarhie s-ar fi opus injectării, purtării botnițelor și acelui nazi-pass.

 5. Duduie cenzura pe aici, din ce se vede. Supără adevărul, ce mai…

  CHIAR, CARE ESTE ORGANIZAREA B.O.R.-ULUI DE PE TERITORIUL ROMÂNIEI???
  Au reușit să afle și „creștinii” de pe acest site pînă la urmă?

 6. La Creta ierarhia a trădat ortodoxia.
  Și se va observa foarte curand ca nu sunt povești.
  Despre bune și relele ierarhilor nu sunt eu vrednic sa vorbesc.
  Dar pot spune ca trebuie să fim informați.
  Să citim literatură ortodoxa să ne rugam să postim să ne spovedim , împărtașim.
  Azi propun spre citire o carte aparintelui Ioan Buga :,, Să ne rugam pentru fratele Teoctist.
  După lectura astept păreri din partea dvs.

 7. Şoşoaca e dementă. Susţinătorii ei şi mai şi. Cei care se folosesc de ei nu au scrupule.
  O lume din marginea societăţii, pe cale de pieire.

 8. Iată unde duc rătăcirile dacopate, gen Gheorghe Funar, cu Zalmoxe, cu religia pelasgă, cu vestigii și artefacte getice chipurile având 18000 de ani (!) sau mai mult . E plină lumea noastră conservatoare și naționalistă de rătăciri și hule la adresa Ortodoxiei (apropo: noua modă în materie de terminologie este “suveranism”. Nimeni nu mai spune că ar fi sau ar vrea să fie naționalist, ci suveranist, de parcă Mihai Eminescu ar fi părintele Suveranismului și nu Naționalismului Românesc). A spus bine doamna Galina Rădulean, fost deținut politic, anul acesta, la Sâmbăta de Sus: Naționalismul românesc există și astăzi, dar și-a pierdut fundamentul: Nu mai este și Creștin. Trăim vrând-nevrând într-o Republică – deci o formă de guvernământ cu origini masonice – îl renegăm pe Hristos în numele unui zeu păgân (ne place -nu -ne place asta a fost Zalmoxe), suntem gata să sărim la gâtul oricui nu ne împărtășește opiniile, iar dacă nu suntem recunoscuți ca lideri auto-închipuiți de vină e boborul, care era bun și deștept până de curând (vedeți și înregistrările cu doamna Șoșoacă) când ne striga numele în Piață dar acum e prost făcut grămadă că nu se încolonează supus în spatele nostru. Nu e de mirare că pare că nimic nu ne merge cum am dori. Suntem înrăiți, ăsta e adevarul.

 9. Asta e nimic pe lângă ce or să păţească cu Simion dacă or să il supere cu ceva.
  Este doar consecinţa firească a celor care se alătură unor oameni fără scrupule.

 10. Ce e greșit în: „poporul român este stăpân peste clădirile și terenurile Bisericii!”? Sau în „Vi s-a urcat la cap: prea mulți bani, prea multă(!) merțane”?
  Ori la : „Voi nu mai sunteți oamenii lui Dumnezeu, ci oamenii globaliștilor și vă bateți joc de toți”?
  Cât despre faptul că iar pomenește de lașitatea poporului care zace în staul și rumegă în loc să iasă în stradă ne-am lămurit cu toții de mult timp.

  CE-I RĂU LA EA ESTE FAPTUL CĂ NU ÎȘI CONTROLEAZĂ LIMBAJUL ȘI TONUL ACESTUIA. DAR, DE ZIS, LE ZICE BINE, LE SPUNE SEC ȘI LA OBIECT.

  • „poporul român este stăpân peste clădirile și terenurile Bisericii!”? Serios? Înseamnă că „poporul român” este stăpân și pe proprietățile dvs. Sau ale oricui. În plus, dă impresia că Biserica nu ar fi a poporului român. Dar a cui este, a extratereștrilor? Este un limbaj COMUNIST: și atunci erau bunurile „intregului popor”, dar doar unii făceau foamea în 89.
   „Vi s-a urcat la cap: prea mulți bani, prea multă(!) merțane”?” – serios? Cine sunt ăia care „au prea mulți bani”? Să dea numele celor care au „prea multă merțane”. E doar retorica secularistă, care pusă în fața detaliilor, nu știe să dea niciunul.

   „Voi nu mai sunteți oamenii lui Dumnezeu, ci oamenii globaliștilor și vă bateți joc de toți”? – de fapt, ea vrea să spună: cine nu e cu mine, este globalist. O afirmație cretină, de o falsitate enormă, care nu merită comentată. Așa o fi „oamenii lui Dumnezeu”? Urlă isterici, amenință și înjură? Neagă credința pe care pretind c-o apără?

   Doamna respectivă este falsă, de-aia greșește: pentru că adoptă, în funcție de situație, o poveste. S-a încurcat în atâtea povești. Dimpotrivă, nu zice deloc la obiect, vorbește generalități care să dea impresia că știe ce spune, dar dacă o iei la bani mărunți, doar țipă.

   Azi joacă rolul creștinului „adevărat”. Mâine se va întoarce la secularismul ei și tot așa.

   • 1) Dacă ar fi așa, biserica să fie cu adevărat a poporului, nu ar fi și posesiunile sale ale poporului? Păi nu?
    2) Despre merțane, acum. Da, aici este strecurată o inexactitate. Mai trebuie să punem Audi și BMW. Abia acum ar fi corectă descrierea.
    3) Cât despre globaliști, să nu uităm că B.O.R.-ul a susținut, cu cîteva mici excepții, injectarea forțată, restricțiile. Nu analizăm declarațiile ci faptele.
    OAMENII NU UITĂ.

    • Biserica Ortodoxă Română este una dintre instituțiile românilor. Mai sunt și altele. Care este persoana juridică prin care este reprezentat „poporul”?

     BOR nu a susținut vaccinarea. Habar n-ai despre ce vorbești. Este exact pe dos: cu mici excepții, publice, BOR nu a susținut vaccinarea. Că tu, ca și Șoșoacă, nu aveți nicio treabă cu Biserica și nu vedeți decât ce e la televizor, se vede de la o poștă. Dacă BOR susținea vaccinarea, nu aveam sub 40% vaccinați.

 11. “…a postat pe pagina de facebook un link către un site în care ÎPS Teofan al Moldovei este atacat de un mitropolit român din Ucraina, care aparține de Biserica Rusă.”

  Acel “un mitropolit român” este ÎPS Longhin, iar “îl atacă” este de fapt “îl ceartă” pe ÎPS Teofan pentru că este ereziarh. Despre acesta din urmă putem afirma, în mod rezonabil, în baza informațiilor publice, că este și securist și ereziarh. În notă personală, îndrăznesc să cred că ÎPS Teofan este cel mai nevrednic episcop de pe tronul mitropoliei Moldovei, din veac.

  De aceea, strict pentru cazul ÎPS Teofan, Diana Șoșoacă are dreptate. Modul în care comunică însă compromite ideea.

  Dar păcatul ei îmi pare mai mic decât al dvs, care ați strecurat țânțarul dar înghițit cămila despre care am scris mai sus. Doamne, ajută!

  • Articolul nu are nicio legătură, nu discută despre meritele sau nemeritele vreunui ierarh, ci despre atacurile doamnei la aceștia, într-un interval de 24 ore. În POST. Doar fapte, nu păreri. Ca o notă personală: dacă doamna Șoșoacă are habar despre teologie creștină încât să judece acțiunile unui ierarh, înseamnă că postările ei anterioare jignitoare față de sfinți și sfintele moaște au fost scrise de Dacian Cioloș, care i-a hăckuit contul, în 2017, ca s-o compromită 🙂

 12. Asa il faceam nebun pe Vadim in anii 90-2000 ,uite ca multe dintre previziunile lui se adeveresc astazi ,bineinteles nu o sa vedeti vreun pinguin de presa sa analizeze lucrurile astea.Biserica Ortodoxa Romana ,dincolo de isteriile dnei Sosoaca,are doua mari probleme:mutenia inaltilor ierarhi ,care in aceste momente de restriste pentru poporul roman tac asurzitor si alogenul Vasile Banescu ,fratele intru vaccinare lui Arafat,mentinut pana in panzele albe in functia de purtator de cuvant al BOR in ciuda derapajelor grave ale omului si prejudiciului grav de imagine adus BOR.Plus ca Inaltele fete de la BOR nu au nimic a spune despre campania murdara contra ortodoxiei dusa de structurile anticriste si globaliste pline de romani botezati in Biserica , asociati statului roman si lachei media contra preotilor ,ierarhilor gen Teodosie sau Ambrozie care au avut curajul sa ia atitudine in timp ce altii taceau.Biserica stramoseasca nu e a PF Daniel,Calinic,Casian si altora ca ei,e a NOASTRA,a celor care mai credem in ortodoxie si Dumnezeu.Sa nu uite asta cei care conduc Biserica.

  • Din câte știu dl. Vasile Bănescu este purtător de cuvânt al Patriarhiei, NU al BOR! Ne agățăm și noi de câte un pai sperând să nu ne inecăm indrăznind să credem că V. B. este menținut acolo deoarece e omul gllobaliștilor și Patriarhia trebuie să pară ,,penetrată”, trebuie să cedeze câte ceva puternicilor acestei lumi (Masonii sataniști din Guvernul României) spre a păstra ceea ce trebuie musai prezervat… Biserica lupta pe față impotriva Masoneriei acum un secol, astăzi insă e mai greu: toți politicienii ,,de vază” din România și de pe aiurea sunt sataniști masoni și lupta a devenit una ,,de gherilă”… sperăm ca după victoria Rusiei supra natostanezilor lucrurile să reintre pe făgașul normal măcar pentru ,,o vreme” …

   • Un lucru nu înțeleg eu: B.O.R.-ul de cine e condus? Deci purtătorul de cuvânt al patriarhiei nu vorbește în numele B.O.R.-ului? Dar al cui? Al calviniștilor, al unitarienlor, al cui?

     • Deci această patriarhie română nu are în componență unități de cult ca cea a Tomisului sau Ardealului? DE CÂND?
      Altă afirmație lipsită de realism și logică. Cam multe. Lipsă de rațiune. „Somnul rațiunii naște monștri”, parcă.
      Ia mai informați-vă.

      P.S. Aștept niște „link”-uri cu poziția oficială a șefilor B.O.R. în care ăștia se opun injectării, botnițelor…

     • Băi nene, habar n-ai despre ce vorbești. BOR este organizata in unitati autonome, una dintre ele fiind patriarhia Romana. Celelalte sunt arhiepiscopii, mitropolii, etc. Ele nu sunt „în componenta” Patriarhiei, ele formeaza, cu patriarhia, Biserica Ortodoxa.

      Banescu este purtatorul de cuvant al patriarhiei. Pr Sturzu este purtatorul de cuvant al Mitropoliei Moldovei, pr. Tanasescu al Arhiepiscopiei tomisului, etc. Tu esti obisnuit ca la catolici sau la partid, unde e papa care da ordine subalternilor.

      In ceea ce privește linkurile, este exact ce-am spus mai sus. Biserica nu comunica cu credinciosii prin comunitate, ci fiecare preot paroh si duhovnic cu fiecare in parte.Dacă nu te duci, nu știi. Dacă ai avea puțină minte, dar nu ai, ai înțelege ce vreau să spun și de ce biserica procedează așa.

     • Hai nu zău!? Deci fiecare face ce-l taie capul? Atunci pentru ce s-a mai inventat patriarhia? Doar să mai fie niște bugetari cu salarii uriașe și merțane la scară?
      IA MAI CAUTĂ TU PE GOAGĂL ȘI VEZI CUM ESTE ORGANIZAT B.O.R.-UL.
      „Biserica Ortodoxă Română este organizată ca Patriarhie, cu titulatura „Patriarhia Română”.

      https://patriarhia.ro/organizarea-administrativa-763.html

     • Patriarhia este rangul, atât. Bisericile sunt organizate în Patriarhii, Mitropolii, etc. Mitropolitul a devenit Patriarh in 1925. In rest e fix la fel. Mitropoliile și arhiepiscopiile sunt autonome, persoane juridice, la fel ca și parohiile sau manastirile.

  • esti doar un fariseu si un mincinos oarecare, caci daca ai fost crestin adevarat ai fi mers la biserica si-n pandemie si ai fi vazut ca multi au luat atitudine, doar ca nu au fost alergati de televiziuni cu camerele, ca teodosie.. dar preferi sa rumegi ce-ti servesc televiziunile stim-noi-cui,.. asteapta sa te lumineze gadea si ciutacu. Predica se face in fiecare biserica in parte nu la tv unde sunt selectati favoritii sistemului, transformati in vedete si apoi detonati ca visarion si calistrat (pt moment)

   • Așa e. Credeți că vreodată o să-l invite în studio de-alde Gâdea și Ciutacu pe părintele Emanuel Ganciu? N-ai să vezi. Că poate, Doamne-ferește, să spună ceva de Talmud sau Masonerie. Și s-ar isca mare tărăboi, șefii posturilor, masoni de rang țânșpe, ar trebui să dea socoteală masonilor de rang țânșpe+1.
    P.S: Pentru dl Barbu Gh: Parintele Emanuel are o Dacie Logan MCV, luată la mâna a doua.

 13. multi sunt saracuti la mansarda si au crezut in ea, chiar dintre cei cu apucaturi crestin-conservatoare, vazand-o si avocata celor de la episcopia tomisului, care nu inteleg de ce si-au asociat imaginea cu ea, ei stiind mai bine ca omul de rand cine este si ce jocuri face.
  E bine totusi ca si-a dat arama pe fata (a cata oara), poate asa unii se mai trezesc si vor intelege ca nu mai sunt forte politice cu mesaj conservator, nationalist sau crestin decat tot create de sistem, pentru a nu lasa nicio sansa miscarilor reale.

  • Când spui niște adevăruri înseamnă că-ți dai arama pe față? Nu aveam habar.
   Noi știam că adevărul supără dar nici chiar așa…

   • manipularea si propaganda se fac spunand multe lucruri adevarate, nu numai cu miniuni, ca n-ar crede-o nimeni. Sigur ca in 48 erau si mosieri, dar un procent mic, suficient pt bolsevici sa confiste si cele cateva hectare ale taranului de rand.
    Ii vedeti pe unii popi cu mertan prezentati ostentativ in media? n-ati vrea sa va blesteme un popa sa traiti cu banii cu care traiesc majoritatea popilor din Romania.

    • Păi popii „blastămă”? Curat „creștin”, așa-i.
     Cât despre munca prestată, sunt bine plătiți. Unii chiar prea bine. Și sunt plătiți de la buget. Din banii pe care statul mi-i ia mie.
     CEL MAI BINE AR FI CA POPII SĂ FIE PLĂTIȚI DE CĂTRE CREDINCIOȘI, DIRECT, NU DE LA BUGET!

     • nu prea sunt platiti de la buget, ba chiar ei trebuie sa contribuie la buget din fondurile proprii.. adica primesc de mai sus o parte din salariu, iar pana la salariul de pe cartea de munca trebuie sa-si completeze din banii enoriasilor, si pe deasupra trebuie sa-si acopere singuri taxele catre stat, corespunzatoare salariului, cam tot pe atat.. do the math.. cat de mult ii ajuta statul.
      Aia cu mertane de care tot zici tu sunt astia din bisericile mari, care fac afaceri, sunt si aia un procent, dar tu fiind luptator impotriva lui Dumnezeu doar pe aia ii vezi.. ia spune-mi, stiind ca multi doctori iau spagi sau sunt incompetenti, nu te mai duci la doctor sau cauti unul mai bun? Asa ca lasa ipocrizia si recunoaste ca nu popii sunt problema ta, ci Dumnezeu.

     • @Vigule,
      Nu prea pricepi ce-am scris, așa-i? Citește mai cu atenție. Cu atenție sporită.
      Unde m-am luat eu de zeul vostru? UNDE?
      Nu, șăfule, de popime mă iau. Sunt din Brașov și aici văd popi și din ăia reformați și ortodocși. Pe cei reformați nu-i văd cu gipane, cu merțane, audi și beamveuri.
      OARE DE CE!?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE