vineri, mai 24, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Dănuț Lupu a fost condamnat la închisoare. Fostul fotbalist a...

VIDEO | Dănuț Lupu a fost condamnat la închisoare. Fostul fotbalist a izbucnit în lacrimi: Sunt cam singurul din generația mea care am rămas însurat cu prima soție. Și, din nefericire pentru ea, pe 5 octombrie e ziua ei de naștere

Dănuț Lupu a fost condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare, pentru că a fost prins în mai multe rânduri conducânt mașina fără permis, potrivit Fanatik.

Acesta a fost sunat de jurnalistul Horia Ivanovici, la câtva minute după pronunțarea sentinței. Dănuț Lupu se află la acest moment în Italia, dar a promis că se va întoarce în țară pentru a-și ispăși pedeapsa.

„Pe mine mă întrebi ce s-a întâmplat? Ce s-a întâmplat? Justiția română m-a considerat vinovat, sunt vinovat, asta e viața. Pot să fac ceva? Dacă atât au considerat ei… Ok, poate dacă mă prindeau beat, drogat sau ceva, poate îmi dădeau mai puțin (n.r. – ironic) Dar așa?

Ce vrei să facem? Nu ți-am răspuns, dar vorbeam cu nea Mircea (n.r. – Lucescu). Ce să îmi spună? În afară să îmbărbătezi un om, să spui că nu îți vine să crezi, ce să îmi spună? Nu s-a ținut cont de lucrul ăsta, chiar dacă au controlat și au văzut că am fost la spital. Dar nu mai contează.

Nu am omorât pe nimeni, n-am furat niciun ban de la bancă, nu m-a prins drogat, nu băut. Doar m-am dus la spital. Astea sunt legile în România.

Nu avem ce să facem. Eu le respect. Dacă ei au considerat că sunt un pericol public…”, a spus Dănuț Lupu.

„Sunt cam singurul din generația mea care am rămas însurat cu prima soție”

În dialogul avut cu Horia Ivanovici, Dănuț Lupu a precizat că pe 5 octombrie este ziua soției sale, drept urmare se va întoarce în țară în weekend, pentru a- nu-i strica aniversarea acesteia.

„Sunt cam singurul din generația mea care am rămas însurat cu prima soție. Și, din nefericire pentru ea, pe 5 octombrie e ziua ei de naștere. De aia am și ales să mă întorc sâmbătă sau duminică”, a spus cu lacrimi în ochi Dănuț Lupu.

„Îți simt lacrimi în glas… Deci nu-mi vine să cred, e ziua soției tale?”, a spus Horia Ivanovici când și-a dat seama că Dănuț Lupu plânge.

„Câteodată, și oamenii mari mai plâng!”, a spus fostul fotbalist.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE