ACTUALITATEVarujan Vosganian: Așa cum se duc campanii împotriva fumatului, ar trebui să...

Varujan Vosganian: Așa cum se duc campanii împotriva fumatului, ar trebui să se ducă și campanii împotriva vaccinării, pentru situațiile în care vaccinul dăunează grav sănătății

Scriitorul și fostul deputat român de origine armeană, Varujan Vosganian, a scris o postare pe Facebook în care subliniază că informarea autorităților cu privire la vaccin nu sunt oneste.

„Așa cum se duc campanii împotriva fumatului, arătându-se că tutunul dăunează grav sănătății, ar trebui să se ducă și campanii împotriva vaccinării, pentru situațiile în care vaccinul dăunează grav sănătății.

Colega noastră de la Editura Ararat, doamna Mariam, a făcut prima rundă de vaccin, pentru a putea călători la fiica ei, în Anglia. N-a spus că are aorta mărită. Sângele i-a fost invadat de cheaguri și în scurt timp a murit. Dacă medicul de familie, medicul cardiolog ori Beatrice Mahler și Valeriu Gheorghiță ar fi informat-o corect în legătură cu pericolul la care se expune, doamna Mariam nu s-ar fi vaccinat și ar fi sărbătorit Paștele împreună cu noi.”, scrie domnul Vosganian, în postarea sa.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

3 COMENTARII

  1. Cei care promoveaza injectia vor plati intr-o buna zi. Ei sau familiile lor. In mod constient trimit unii oameni la moarte. Ma intreb cum mai pot trai cu asemenea pacate!

  2. Cei mai în vârstă își amintesc de sinuciderea colectivă voluntară s 900 de oameni din cultul lui Jim Jones în Guiana Britanică în 1978.
    Cei care s-au opus sau au ezitat au fost sinuciși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT