ACTUALITATEUSR PLUS a pus tunurile pe Cîțu: V.Voiculescu: S-a transformat în primul...

USR PLUS a pus tunurile pe Cîțu: V.Voiculescu: S-a transformat în primul epidemiolog al țării, vorbea despre lucruri pe care nu le cunoștea. Cătălin Drulă: E un zombie politic

Se întețesc săbiile în coaliția de guvernare după demiterea lui Vlad Voiculescu din funcția de Ministru al Sănătății.

În prima sa declarație după demitere, Voiculescu l-a acuzat pe premierul Florin Cîțu că „s-a transformat în primul epidemiolog al țării” și că a trasat obiective și ținte fără să se consulte cu specialiștii din domeniu.

Tot astăzi, Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a declarat pentru G4media că demiterea lui Vlad Voiculescu a fost „un gest iresponsabil, de imaturitate politică, un gest meschin aproape”,

El a continuat afirmând că premierul Cîțu este un „zombie politic”.

„Nu poți conduce în lipsa încrederii partenerilor pe care îi conduci. Lucrul acesta are consecințe mai subtile decât ce se întâmplă mâine. Desigur că putem ajunge și la discuții instituționale. La orice criză există și soluții instituționale, există această retragere de încredere, în forma ei prevăzută de Constituție. […] Dar eu sper – și știu – că există înțelepciune, sunt oameni politici maturi, cu capul pe umeri și în PNL, care își dau seama că guvernarea nu stă într-un singur om și că atunci când arunci în aer totul cu un gest de imaturitate – eu am cinci ani de experiență politică, nu am 20 sau 30, suficient să-mi dau seama că ești un zombie politic în acel moment”, a afirmat Ministrul Transporturilor.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...