ACTUALITATEUnul dintre ofițerii de elită ai Poliției Române din ultimii 30 de...

Unul dintre ofițerii de elită ai Poliției Române din ultimii 30 de ani s-a înscris în AUR: Intru să izbândesc. Iar de va fi să nu, mă voi prăbuși, voi muri, dar nu mă voi încovoia

Se schimbă politica românească. Acest lucru s-a simțit deja la alegerile din decembrie 2020, atunci când în Parlament a intrat un partid cu un mesaj altfel decât ce-a fost până acum și al cărui succes nu-l aștepta nimeni.

Iată că prezența AUR în Parlament stârnește energii nebănuite. Astfel, colonelul (r) Florin Șinca, ofițer de elită al Poliției Române din ultimii 30 de ani, a decis să se înscrie în AUR, R3media informează în exclusivitate. Florin Șinca este unul dintre cei mai titrați ofițeri ai Poliției Române, a fost membru în mai multe unități de elită ale Ministerului de Interne, este istoric și scriitor. Este Doctor în istorie al Universității din București. Fost comisar-șef în Inspectoratul General al Poliției Române.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

În mesajul său, intitulat „Apel de seară”, colonelul Șinca explică de ce a făcut acum, acest pas.

„Ca români, am fost insultați în propria bătătură. Creștinește, am întors și celălalt obraz. Acum nu se mai poate”, a scris el.

Iată apelul colonelui Șinca, integral:

Apel de seară

 „Nu trebuie să fii trădător pentru a pierde un neam; e suficient să fii nepriceput.”

N.Titulescu

S-au împlinit deja trei decenii de când ne căutăm calea noastră de români. În țară, ori aiurea. Suntem furați de vrăjmașii din afară, dezbinați și prigoniți, suntem săpați de hoții pripășiți în țară. Sunt chiar în bătătura noastră, iau decizii pentru noi și ne vând fără să clipească. Ni se insultă simbolurile naționale, suntem batjocoriți de aproapele nepriceput, aproape am ajuns o colonie. Sunt 30 de ani de înălțare și cădere, de trădarea politrucilor și de lupta românului de rând, 30 de ani de când ni s-a rescris istoria.

Am suferit cum ați suferit majoritatea dintre dumneavoastră, care aveți simțire de român. Am văzut lașitatea și trădarea, prostia și necinstea, țara jefuită, „lucrată”, dusă pe marginea prăpastiei.

De puțină vreme s-a fondat Alianța pentru Unirea Românilor. Am hotărât să mă alătur. Mi-au mers de la început la suflet principiile, oamenii de atitudine și trăire. Mai nou, am observat că A.U.R. este un cap de pod. Dar, cu durere a trebuit să constat că mulți dintre patrioți, din nepricepere, iau cărămizi, în loc să pună. Am văzut că cei din A.U.R. sunt ținte în mișcare, am avut informații și am zărit lucrătura, sistemul de crimă organizată și-a activat lefegiii. Au apărut atacurile ,,intelectualilor publici” și ale iudelor.

Așa că, a rămâne cârcotaș pe margine, socotind că totul e o mizerie generală, căutând un lider ideal și-o utopie politică, ar însemna lașitate față de urmașii mei, față de colegii din poliție și față de neam. Peste ani, cum aș fi răspuns, la întrebarea copiilor: ,,Tu tată, ce-ai făcut?” Până la urmă, deznădejdea e arma necuratului, nu există democrație fără partidele politice, iar sistemele sunt schimbate de oameni.

Am cunoscut politica dinainte de a-i trece pragul; din sute de volume, din pildele istoriei și dosare de arhivă, din discuții cu oameni și mass-media. Pentru cei care nu mă cunosc: sunt un ofițer țăran. Am trecut de 50 de ani și eu n-am știut decât de carte și de muncă. Uneori am mai și răbdat, pentru a face un teanc de volume, de articole și filme documentare. Despre neam și sat, mănăstiri și profesiunea mea de polițist.

Eu am rostit un jurământ de credință față de țară. „Jur să-mi apăr țara chiar cu prețul vieții!” Tocmai de aceea, am amânat să fac acest pas, pentru că l-am socotit drept unul ultim, de asfințitul vieții. Dar am văzut slăbirea instituțiilor de apărare, ordine publică și siguranță națională. Intru să izbândesc, nu să mă revopsesc în altă culoare politică. Intru pentru cei mai mulți, care nădăjduiesc. Nu mă mut, nu mă schimb, nu abandonez, că o să-mi bateți obrazul. Am intrat pentru că văd și știu și am intrat să fac.

Pentru cei care mă cunosc: eu nu devin otreapa politicienilor, ci mă alătur unei doctrine, unor oameni, unor principii și unor țeluri în care cred. N-am intrat să mă căpătuiesc, ci să fiu santinelă. Alianța pentru Unirea Românilor nu este o altă gașcă de spoliatori, este necesitatea, este reacția așteptată de omul de rând la mizeria care ni s-a picurat în suflete atâta amar de ani. Ca români, am fost insultați în propria bătătură. Creștinește, am întors și celălalt obraz. Acum nu se mai poate.

Înțelegeți oameni buni: nu că s-ar sprijini patria pe un biet ca mine, dar dacă mai rămânem nepăsători, ne fuge țara de sub picioare și va rămâne doar o palidă amintire, un contur de hartă și nici acela, iar noi vom continua să ne sfâșiem cum fac fiarele pădurii, să ne împrăștiem ca potârnichile în lumea largă. Urmașii ne vor ocărî.

După ce-am servit cetățeanul cu cinste și devotament, vreme de 30 de ani, cât am activat în instituții care asigură statalitatea României, am avut reușite, dar am simțit și furia nedreptății. Am văzut furt, ilegalitate, călcare de drepturi. Am văzut neputința sistemului ocupat de mafioți transpartinici. Cel mai grav este că am văzut slăbirea unor instituții de bază ale Țării Românești și n-am putut face nimic. Mi-am dat seama că nu pot fi bine înarmat decât fiind aici. Există o limită a răbdării, a omeniei și bunului simț.

De ani de zile stau de veghe în bocanci, ca santinela. A venit vremea să mă ridic. Tot de santinelă voi sta, dar dotat cu alte arme.

Prețuiesc legea. Ce încep, isprăvesc. Am intrat să lupt. Nu din oportunism, ci din convingere neclintită. Nu intru la putere, ci în opoziție. Nu intru la vreme de pace, ci văzând cum sunt loviți din toate direcțiile. Ne știm dușmanii; să vedem cum vom convinge „prietenii”.

Am în față chipurile bunicilor mei ca niște icoane. Am în față credința neclintită a mamei mele și hărnicia fără seamăn a tatălui meu. Am în față făcliile nestinse, personalitățile uriașe care mi-au marcat gândirea. Aș păta memoria strămoșilor transilvăneni, care au ales bejania în locul lepădării credinței creștin-ortodoxe și cu care o să-mi amestec oasele în cimitirul din satul Pietriceaua. Cât timp îmi mai bate în piept o inimă de român, mi-ar fi rușine de cei care mă cunosc. Ei vor fi judecătorii necruțători ai faptelor mele.

Români,

Știu că pe unii îi voi pierde, pe alții îi voi păstra, iar pe cei mai mulți îi voi alătura cauzei drepte a țării.

Am o datorie de împlinit, o credință de străjuit și-o onoare de respectat. Am stat drept până acum. După ce trec prin politică, voi sta în fața Mântuitorului tot drept.

În fața neamului și a Sfintei Cruci, în fața tradiției strămoșești batjocorite de neisprăviți, vă chem să-mi fiți alături. Nu în A.U.R., ci în România întregită în hotarele istorice. Nu în clevetiri, ci în fapte pentru țară. În cuget și în simțire. Nu în vrajbă, ci în unire.

Jur, cum am jurat pe drapelul sfânt al țării, să fiu dulăul ciobănesc de pază, iar nu lupul în blană de oaie!

Intru să izbândesc. Iar de va fi să nu, mă voi prăbuși, voi muri, dar nu mă voi încovoia.

Doamne ajută!

Colonel Florin Șinca

București, 18 februarie 2021

P.S. Nu am scris ,,colonel în rezervă”. Un ostaș român trece în rezervă doar când i se cântă ,,Veșnica pomenire!”

 

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

4 COMENTARII

  1. Sa-l ajute Dumnezeu si Poporul Roman sa izbandeasca. M-am saturat de toate conducerile antinationale ale Romaniei, care s-au tot perindat pe la putere in ultimile 3 decenii.

  2. Felicitări domnule colonel ; toți aceia care au o funcție publică , un cuvânt de spus. care poate să oprească acest genocid , trebuie să ia exemplu de la dv. să treacă la acțiune și să oprească această crimă cu premeditare , care a fost minuțios pregătită de mult timp !
    Tot respectul ! O vorbă veche spune ” Nu mor caii când vor câinii ”

  3. entuziasmangt..don colonel ..acum va veti convinjde daca atii avut coleji, subofrdonati .lloiali lori numai salariati…personal va admir pentru pasul facut.sa capete greutate aceste miscari pro-romanesti..sa n u mai fie priv iote cdoar ca MOFTURI..m jultumesc domnule..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate