marți, decembrie 5, 2023
ACTUALITATEUnul dintre cei mai celebri designeri români și-a schimbat viața complet: la...

Unul dintre cei mai celebri designeri români și-a schimbat viața complet: la 45 de ani s-a înscris la Facultatea de Teologie

Singurul designer român cu apariții în revistele Vogue și GQ, Florin Dobre, și-a schimbat viața. Florin Dobre, în vârstă de 45 ani, s-a înscris la admitere și a fost admis la Facultatea de Teologie „Justinian Patriarhul” din București, după cum a anunțat chiar el pe pagina sa personală.

„La vârsta de 45 de ani, Dobre spune că „Încep un alt drum. Peste cinci ani pot să fiu preot”. „Să slujești lui Dumnezeu mi se pare un lucru minunat. Dacă nu am simțit aceasta în prima parte a vieții, mă bucur ca măcar acum să o pot face.”, a mai adăugat el.

Florin Dobre a explicat cum s-a apropiat de Biserică, deși când era tânăr nu se gândea la acest lucru.

„Într-o zi, a condus niște colegi francezi din lumea modei la Mănăstirea Stavropoleos. Acolo, deși își dorea să treacă pragul, o forță nevăzută l-a țintuit, astfel că nu a putut intra în biserică.

„Era singura biserică din București unde intram o dată sau de două ori pe an”, povestește el. „Dar atunci nu am putut, deși voiam.” A înțeles că viața lui nu se desfășura după voia lui Dumnezeu, scrie Basilica.

Florin Dobre a mai cunoscut o împlinire, după ce s-a căsătorit și i s-a născut un copil. El afirmă că fără copii, viața nu este completă.

„Este drept că, atunci când eram singur, aveam timp pentru rugăciuni mai lungi. Dar nu aveam acel sentiment de împlinire dat de familie. Nu suntem compleți dacă nu avem copii”, spune el.

„Odată cu familia, învățăm să vedem și să apreciem mamele. Ele ne arată ce înseamnă să te răstignești într-o lume care nu mai promovează femeia-mamă, ci așa-zisa femeie de succes, care este orice altceva: femeia-șofer, femeia-mecanic”, a mai zis Dobre, conform sursei citate.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate