ȘTIRIUniți sub Tricolor! Spectacol caritabil pentru românii din Cernăuți, Ucraina, pe 27...

Uniți sub Tricolor! Spectacol caritabil pentru românii din Cernăuți, Ucraina, pe 27 martie la Sala Palatului. Gică Hagi a donat un tricou care va fi scos la licitație

Asociația „Sfinții Români” organizează, pe 27 martie, la Sala Palatului, un spectacol caritabil, ale cărui încasări vor merge către românii din Ucraina, mai precis din Cernăuți.

Din cauza războiului din această țară, zeci de mii de refugiați ajung la Cernăuți, iar acum este nevoie de crearea unui centru umanitar în regiune.

Pe 27 martie, de la ora 16:00, pe scena Sălii Palatului vor fi prezente mari nume ale cântecului românesc: De la Nicolae Furdui Iancu la Frații Petreuș, Ion Paladi și Nicolae Voiculeț.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Invitații speciali vor fi: actorul și regizorul Dan Puric, Corul „Tronos” al Patriarhiei Române, Corul bărbătesc din Finteușu Mare, Grupul de Tulnicărese „Apuseni”, coordonat de Mariana Gligor și Școala de Dans Românesc Larisa și Marin Barbu.

Antrenorul Farului Constanța, marele Gheorghe Hagi, a donat un tricou cu numărul 10, pentru a fi scos la licitație în cadrul spectacolului.

Banii obținuți vor fi donați pentru cauza românilor din Ucraina. Bilete pentru eveniment se pot cumpăra de-aici.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate