joi, februarie 22, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Joe Biden spune că șoferii din întreaga lume vor plăti...

VIDEO | Joe Biden spune că șoferii din întreaga lume vor plăti prețuri mai mari la benzină „atât timp cât este nevoie“ pentru ca Ucraina să câștige războiul cu Rusia

Președintele Joe Biden a declarat în timpul unei conferințe de presă la summitul NATO de la Madrid de săptămâna aceasta că șoferii se pot aștepta să plătească prețuri mai mari la benzină „atâta timp cât este nevoie” pentru ca Ucraina să câștige războiul împotriva Rusiei.

Președintele a fost întrebat de Jim Tankersly de la The New York Times:

„Cât timp să ne așteptăm ca șoferii americani și șoferii din întreaga lume să plătească pentru acest război?”, a fost întrebarea adresată de Jim Tankersly.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

„Atâta timp cât este nevoie”, a spus Biden. „Rusia nu poate, de fapt, să învingă Ucraina și să treacă dincolo de Ucraina”, a adăugat el.

Președintele a învinuit Rusia pentru creșterea prețurilor la gaze, precum și pentru penuria globală de alimente.

„Motivul pentru care prețurile la gaze cresc e doar din cauza Rusiei. Rusia, Rusia, Rusia. Motivul pentru care există criza alimentară este tot Rusia”, a spus el.

„Am eliberat un milion de barili de petrol pe zi din rezerva noastră”, a spus Biden, adăugând că „am întrebat Congresului dacă ar merge, de fapt, să punem capăt temporar impozitului pe benzină la pompă și să cerem statelor să facă același lucru”.

„Dacă facem aceste lucruri… dacă Congresul ar fi de acord și statele ar fi de acord, am putea scădea prețul petrolului cu aproximativ un dolar pe galon la pompă”, a spus el.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Uitați-vă la impactul pe care l-a avut războiul din Ucraina asupra Rusiei”, a spus Joe Biden.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Zeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Au fost nevoiți să renunțe la datoria națională pentru prima dată în ultimii peste 100 de ani. Au pierdut 15 ani din câștigurile pe care le-au făcut în ceea ce privește economia lor”, a mai spus Biden, conform The Independent.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE