ACTUALITATEVIDEO | Joe Biden spune că șoferii din întreaga lume vor plăti...

VIDEO | Joe Biden spune că șoferii din întreaga lume vor plăti prețuri mai mari la benzină „atât timp cât este nevoie“ pentru ca Ucraina să câștige războiul cu Rusia

Președintele Joe Biden a declarat în timpul unei conferințe de presă la summitul NATO de la Madrid de săptămâna aceasta că șoferii se pot aștepta să plătească prețuri mai mari la benzină „atâta timp cât este nevoie” pentru ca Ucraina să câștige războiul împotriva Rusiei.

Președintele a fost întrebat de Jim Tankersly de la The New York Times:

„Cât timp să ne așteptăm ca șoferii americani și șoferii din întreaga lume să plătească pentru acest război?”, a fost întrebarea adresată de Jim Tankersly.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

„Atâta timp cât este nevoie”, a spus Biden. „Rusia nu poate, de fapt, să învingă Ucraina și să treacă dincolo de Ucraina”, a adăugat el.

Președintele a învinuit Rusia pentru creșterea prețurilor la gaze, precum și pentru penuria globală de alimente.

„Motivul pentru care prețurile la gaze cresc e doar din cauza Rusiei. Rusia, Rusia, Rusia. Motivul pentru care există criza alimentară este tot Rusia”, a spus el.

„Am eliberat un milion de barili de petrol pe zi din rezerva noastră”, a spus Biden, adăugând că „am întrebat Congresului dacă ar merge, de fapt, să punem capăt temporar impozitului pe benzină la pompă și să cerem statelor să facă același lucru”.

„Dacă facem aceste lucruri… dacă Congresul ar fi de acord și statele ar fi de acord, am putea scădea prețul petrolului cu aproximativ un dolar pe galon la pompă”, a spus el.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Uitați-vă la impactul pe care l-a avut războiul din Ucraina asupra Rusiei”, a spus Joe Biden.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Zeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Au fost nevoiți să renunțe la datoria națională pentru prima dată în ultimii peste 100 de ani. Au pierdut 15 ani din câștigurile pe care le-au făcut în ceea ce privește economia lor”, a mai spus Biden, conform The Independent.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate