ACTUALITATEUngaria nu mai așteaptă vaccinurile de la UE și va deveni prima...

Ungaria nu mai așteaptă vaccinurile de la UE și va deveni prima țară care va începe să-și vaccineze cetățenii cu serul Sinopharm din China: Ne vom exercita puterile naționale și ne vom asigura pentru noi înșine

Vaccinurile Sinopharm au fost cumpărate de către Guvernul de la Budapesta pentru a fi administrate în cadrul campaniei sale de vaccinare, care a început în decembrie, informează Gândul, citând site-ul oficial al instituției.

Ungaria a cumpărat, de asemenea, doze de Sputnik din Rusia, care, împreună cu vaccinul Sinopharm, nu a primit aprobarea de reglementare în UE.

Guvernul de dreapta, care a criticat desfășurarea programului de vaccinare al UE, a declarat în ianuarie că a ajuns la un acord pentru a cumpăra 5 milioane de doze de vaccin Sinopharm și primele 550.000 de doze au ajuns la Budapesta săptămâna trecută.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Premierul Viktor Orban, care dorește să redeschidă economia, dorește să accelereze programul de vaccinare după întârzieri în livrarea vaccinurilor aprobate de UE de către medicii occidentali.

Viktor Orbán a spus că Budapesta va merge acum singură, mai degrabă decât să aștepte dozele garantate de UE, care a negociat aprovizionarea în blocul comunitar.

Premierul țării vecine a adăugat: „Ne vom exercita puterile naționale și ne vom asigura pentru noi înșine”.

Programul Ungariei include și vaccinurile dezvoltate de compania americană Moderna și firma anglo-suedeză AstraZeneca. Acesta din urmă este utilizat în Ungaria pentru a inocula persoane cu vârste cuprinse între 18 și 59 de ani care suferă de boli cronice.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„În următoarele câteva zile putem face un mare pas înainte datorită vaccinului chinezesc”, a declarat reporterilor Istvan Gyorgy, șeful grupului de lucru pentru vaccinare al guvernului.

Sperând să sporească încrederea publicului în vaccinul chinezesc, oficialii guvernamentali au subliniat că Serbia, care are o minoritate etnică mare maghiară, folosește dozele Sinopharm de săptămâni întregi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite