marți, aprilie 23, 2024
ACTUALITATEUna dintre cele mai vaccinate țări din lume, Israelul, reimpune purtarea măștilor...

Una dintre cele mai vaccinate țări din lume, Israelul, reimpune purtarea măștilor în aer liber

Israelul, una dintre cele mai vaccinate țări din lume împotriva Covid, cere pașaport de imunitate la evenimente cu mai puțin de 100 de persoane, iar măștile sunt obligatorii la evenimentele în aer liber cu mai mult de 100 de persoane, relevă publicația Haaretz, citată de Antena 3.

Guvernul Israelului a încheiat marți o întâlnire de trei ore, la final cărei a anunțat o serie de noi restricții COVID-19, în timp ce țara se cufunda într-un val post-vaccinare al victimelor tulpinii Delta.

Noile reglementări, inclusiv limitarea adunărilor la cei cu dovada imunității și încurajarea muncii de acasă, vor intra în vigoare de duminică.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

„Pașaportul verde” – un document care să arate că cineva a fost fie vaccinat, recuperat de la virus sau recent testat negativ pentru acesta – va fi acum necesar pentru intrarea la evenimente cu mai puțin de 100 de persoane.

Executivul israelian a recomandat, de asemenea, companiilor private, să aibă angajați care lucrează de acasă, în timp ce ministerele guvernamentale vor trebui să reducă numărul de angajați care lucrează în birou la 50%.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3media

Copiii, care sunt scutiți de cerința unui pașaport verde, vor trebui acum să arate un rezultat negativ al testului înainte de a intra în astfel de evenimente.

Oamenii vor trebui să poarte măști chiar și la evenimente în aer liber cu peste 100 de persoane.

Tot marți, ministrul apărării, Benny Gantz, a semnat un ordin de apel pentru 1.000 de rezerviști pentru a ajuta armata să facă față răspândirii virusului.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE