vineri, iulie 19, 2024
ACTUALITATEPărintele Cristi-Daniel Ilie din Focșani a trecut la cele veșnice la doar...

Părintele Cristi-Daniel Ilie din Focșani a trecut la cele veșnice la doar 43 de ani

Părintele Cristi-Daniel Ilie, parohul bisericii Sfinții Voievozi din Focșani, a trecut la cele veșnice la doar 43 de ani, informează Ediție de Vrancea. Preotul suferea, de peste 10 ani, de o afecțiune rară a inimii.

„Credința, postul, rugăciunea și iubirea de care a avut parte în familie l-au ținut în viață un deceniu, deși prognosticul medicilor fusese altul când i s-a descoperit boala”, menționează Ediție de Vrancea.

Preotul Ilie slujea de 20 de ani (împliniți anul acesta pe 14 octombrie, de Sf. Parascheva), are doi băieți, iar soția sa este învățătoare la Școala Gimnazială „Duiliu Zamfirescu” din Focșani. Pe 13 decembrie părintele ar fi împlinit 44 de ani.

„Cu sufletul învăluit în tristețe, Biserica Sfinții Voievozi și locuitorii Focșaniului își exprimă profundul regret pentru pierderea unui lider spiritual și comunitar. În aceste momente dificile, gândurile și rugăciunile sunt îndreptate către familia îndurerată a părintelui Cristi-Daniel Ilie, care rămâne în inimile noastre cu amintiri pline de lumină și învățături duhovnicești. Slujitorul credincios a plecat la cele veșnice, dar amprenta sa va rămâne vie în fiecare suflet pe care l-a atins. Dumnezeu să-l odihnească!”, menționează și Jurnalul de Vrancea.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE