sâmbătă, iunie 15, 2024
ACTUALITATEUn jurnalist LGBT acuză Polonia că „aduce rușine tuturor europenilor”

Un jurnalist LGBT acuză Polonia că „aduce rușine tuturor europenilor”

Șeful radiodifuziunii publice Westdeutscher Rundfunk, Georgine Kellermann (foto), a înfuriat Polonia după ce a susținut că țara „aduce rușine tuturor europenilor” în timp ce discuta despre potențialele sancțiuni europene, informează Rmx.news.

Comentariul a fost făcut atunci când acesta își exprima părerea despre guvernul Giorgia Meloni din Italia, bărbatul în vârstă de 65 de ani (care se consideră femeie) remarcând că Ursula von der Leyen a felicitat-o ​​pe Meloni după ce a depus jurământul ca prim-ministru.

Acela a fost momentul când o persoană din Polonia a postat ca răspuns: „Așteptăm primele voastre sancțiuni. O cunoaștem prea bine (pe von der Leyen)”, iar replica lui Kellerman nu a întârziat să apară: „Este pentru că Polonia aduce rușine tuturor europenilor”.

Postarea lui Kellermann a stârnit o furtună pe rețelele de socializare, utilizatorii polonezi criticând comentariul său. Kellermann și-a cerut apoi scuze și s-a apărat spunând că a vrut doar să critice guvernul polonez, nu poporul.

„Îmi cer scuze. Nu am vrut să-i jignesc pe polonezi. Tweet-ul meu a fost îndreptat către guvernul polonez și politicile sale anti LGBT”, a postat jurnalistul mai târziu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Kellermann a adăugat că a vizitat Polonia și s-a simțit în siguranță acolo. „Am fost la Wrocław, Zgorzelec și în multe orașe și sate mici și nu m-am simțit niciodată nesigur. Dar știu că oamenii ca mine nu sunt văzuți bine de actualul guvern PiS.”

Jurnalistul german și-a încheiat comentariile repetându-și scuzele. „Va rog să-mi acceptați scuzele. Mă refeream la politică, nu la oameni.”

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE