luni, mai 20, 2024
ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii (28 martie - 3 aprilie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (28 martie – 3 aprilie)

  1. Printr-un proiect inițiat de preotul ortodox din satul Râpa de Jos, Dacian Oprea, 25 de copii din localitate şi din împrejurimi au primit biciclete. Informații despre campanie, aici.

2.Gheorghe Zamfir, Paula Seling, Iuliana Tudor şi alţi artiști ai scenei românești donează obiecte pentru salvarea lui Luca, în vârstă de 5 ani, care are nevoie de o operație la Viena. Mai multe detalii despre acest caz emoționant, aici.

3.Monitorul Oficial devine gratuit la publicare, copiere, reproducere. Mai multe informații despre acest subiect, aici.

4.Bisericile din lemn din Arad, incluse în „Turismul de o zi”, program inițiat de Consiliul Județean. Detalii despre proiect, aici.

5.APIA a autorizat suma de 99.085.552 de euro, sprijin financiar pentru crescătorii de animale. Mai multe informații despre finanțare, aici.

6.Ambulanța pentru monumente salvează Biserica de la Gurasada. Detalii despre campanie, aici.

7.Mai multe icoane de pe catapeteasma Catedralei Naționale sunt ilustrate în cea mai nouă emisiune de mărci poștale marca Romfilatelia: „Sfintele Paşti 2021”. Mai multe informații și imagini, aici.

8.Telefoane de campanie, uniforme militare, drapele şi insigne, prezentate în cadrul unei expoziții la Muzeul Județean Vaslui. Detalii despre expoziție, aici.

9.Tarom introduce, din 8 aprilie, noi zboruri directe. Mai multe informații despre destinațiile unde puteți să ajungeți cu 51 de euro, aici.

10.Peste 400 de copii din cadrul a 17 clase „Școală după Școală” din județul Alba au primit rechizite școlare, materiale didactice, culegeri de probleme, în valoare de 20.000 de lei, în cadrul proiectului „Educație spre vocație”. Mai multe informații despre proiect, aici.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE