ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii (28 martie - 3 aprilie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (28 martie – 3 aprilie)

  1. Printr-un proiect inițiat de preotul ortodox din satul Râpa de Jos, Dacian Oprea, 25 de copii din localitate şi din împrejurimi au primit biciclete. Informații despre campanie, aici.

2.Gheorghe Zamfir, Paula Seling, Iuliana Tudor şi alţi artiști ai scenei românești donează obiecte pentru salvarea lui Luca, în vârstă de 5 ani, care are nevoie de o operație la Viena. Mai multe detalii despre acest caz emoționant, aici.

3.Monitorul Oficial devine gratuit la publicare, copiere, reproducere. Mai multe informații despre acest subiect, aici.

4.Bisericile din lemn din Arad, incluse în „Turismul de o zi”, program inițiat de Consiliul Județean. Detalii despre proiect, aici.

5.APIA a autorizat suma de 99.085.552 de euro, sprijin financiar pentru crescătorii de animale. Mai multe informații despre finanțare, aici.

6.Ambulanța pentru monumente salvează Biserica de la Gurasada. Detalii despre campanie, aici.

7.Mai multe icoane de pe catapeteasma Catedralei Naționale sunt ilustrate în cea mai nouă emisiune de mărci poștale marca Romfilatelia: „Sfintele Paşti 2021”. Mai multe informații și imagini, aici.

8.Telefoane de campanie, uniforme militare, drapele şi insigne, prezentate în cadrul unei expoziții la Muzeul Județean Vaslui. Detalii despre expoziție, aici.

9.Tarom introduce, din 8 aprilie, noi zboruri directe. Mai multe informații despre destinațiile unde puteți să ajungeți cu 51 de euro, aici.

10.Peste 400 de copii din cadrul a 17 clase „Școală după Școală” din județul Alba au primit rechizite școlare, materiale didactice, culegeri de probleme, în valoare de 20.000 de lei, în cadrul proiectului „Educație spre vocație”. Mai multe informații despre proiect, aici.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...