ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii (18-24 ianuarie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (18-24 ianuarie)

Muzeul Satului găzduieşte un târg şi o demonstraţie militară în uniforme de epocă. Detalii despre program, aici.

Filarmonica George Enescu are un nou pian de concert. E o donaţie din partea unei familii care a dorit să-şi păstreze anonimatul. Detalii despre donație, aici.

Ieşenii sunt aşteptaţi la Ateneul Naţional pe a cărui scenă, pe 24 Ianuarie, la 162 ani de la înfăptuirea Unirii Principatelor, va fi transpusă piesa de teatru „Povestea Unirii”. Informații despre program, aici.

Teatrul Naţional „I. L. Caragiale” din Bucureşti anunţă reluarea spectacolelor la sediu, în toate sălile, începând cu data de 5 februarie. Mai multe informații, aici.

Proiect educațional la Liceul „Grigore Moisil” din Iași: Schimb de ursuleți de pluș între România și Republica Moldova. Mai multe informații despre proiect, aici.

Florenţa redeschide pentru public, începând de luni, domul şi celebra sa cupolă care domină oraşul. Detalii, aici.

Mai multe utilaje au fost donate în scop didactic studenților Facultății de Agricultură, din cadrul Universității de Științe Agricole din Iași. Mai multe informații despre donație, aici.

Centrul Sf. Elisabeta din Chișinău oferă sprijin în criza de sarcină. Detalii, aici.

Biblioteca Judeţeană ASTRA Sibiu organizează o expoziţie aniversară având ca temă Unirea Principatelor Române, Moldova şi Ţara Românească, cu prilejul zilei de 24 ianuarie. Detalii, aici.

Reprezentanții României și Republicii Moldova la Paris au depus împreună flori la statuia lui Eminescu. Mai multe informații, aici.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...