ACTUALITATETenis: Andreea Roșca (21 de ani) a câștigat al doilea turneu în...

Tenis: Andreea Roșca (21 de ani) a câștigat al doilea turneu în două săptămâni

Sportiva română Andreea Roșca (21 de ani) a câștigat turneul de la Heraklion (Grecia), după ce a învins-o în finală pe cehoaica Darja Vidmanova, scor 6-1, 6-2.

Tânăra româncă a avut nevoie de o oră şi 8 minute pentru a-şi adjudeca victoria. Jucătoarea din România a realizat un număr impresionat de break-uri, câte 3 în fiecare set, şi a servit impecabil.

Românca a cedat un singur set pe parcursul turneului, în semifinala cu japoneza Ayumi Koshiishi (936 WTA), încheiată cu scorul de 6-1, 4-6, 6-3.

Trofeul de la Heraklion este al doilea, în două săptămâni, pentru Andreea Roșca (515 WTA), după cel obținut la un alt turneu de tenis găzduit de localitatea grecească.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...